Skijalište i klizalište počinje sa radom!

0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

Za predstojeći vikend sa radom počinje skijalište na Crnom vrhu i klizalište ispred Ustanove Sportski Centar „Bor“.

Kako su sve neophodne pripreme završene i ispunjeni svi uslovu za puštenje u rad ski staze na Crnom vrhu., skijalište će biti otvoreno u subotu, 28. januara.

Radno vreme skijališta ostaje nepromenjeno kao i prethodnih godina od 10-16 časova svakog dana.

Što se

klizališta tiče, u toku je formiranje ledene ploče tako da je još uvek neizvesno da li će sa radom početi u subotu 28. ili nedelju 29. januara.

„Radno vreme klizališta zavisiće od spoljnih temperatura i procenjivaće se na dnevnom nivou.“ – rekao je Milan Ilić, direktor Ustanove Sportski Centar „Bor“ za Bor grad INFO.

Planirano radno vreme je svakoga dana od 10-16 časova. Ukoliko vremenenske prilike ne budu zadovoljavajuće, klizalište će raditi od 14-22 sata.

„U narednom peridu ski pas i klizalište biće besplatno. Odlukom lokalne samouprave klizalište i skijalište radiće besplatno kao poklon građanima“

Foto: Silvija Zećević/FB

– dodao je Ilić.

Sve bliže informacije građani će moći da dobiju na broj telefona telefona  Ustanove Sportski Centar „Bor“ na broju  030/ 434-730 ili putem zvanične stranice Ustanove.

Zimski raspust počinje za koji dan tako da će sem ljubiteljia skijanja i zimskih sportova u čaroliji moći da uživaju i najmlađi sugrađani.

U svakom slučaju Bor je Boranima i ove godine priuštio uživanje u zimi i zimskim sportovima, kojima će se najviše obradovati oni koji će drugi deo zimskog raspusta provesti u svom gradu.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%