Konferencija za novinare SRS

0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

Opštinski odbor Srpske radikalne stranke održao je danas konferenciju za novinare povodom sedam godina zatočenistva lidera srpskih radikala, dr.Vojislava Šešelja u Haškom tribunalu i aktuelna situacija u Opštini Bor.

“ Doktor Vojislav Šešelj,  srpski junak, već sedam godina u Hagu brani sebe od optužbi, brani državu Srbiju, i srpski narod. Ovom prilikom jedini čovek koji se bori za pravo Srbije da opstanemo kao država, trenutno trune u Hagu“ – rečeno je na konferenciji.

Srpski radikali željno očekuju povratak dr. Vojislava Šešelja u Srbiji, ne bi li svi koji nisu verovali u njegove reči, zašto je ustvari bio u „Haškom kazamatu“ i ko ga je tamo oterao. On je na kocku stavio svoj život i svoju porodicu ne bi li odbranio srpski narod. Očekuje se da uskoro i Haški tribunal prihvati činjenicu da su optužbe neosnovane i da ce srpskim radikalima uskoro ukaze čast da ga dočekaju na svečano na  aerodromu, tačnije tokom jeseni, rečeno je na konferenciji.

Sto se tiče druge teme i aktuelne situacije u Opštini Bor, posle uvođenja privremenog finansiranja moglo se bolje videti kolika je greška sto budžet opštine Bor nije usvojen na vreme, ocenili su radikali. Ovakvom odlukom došlo je do totalnog kolapsa u opštini i da je na taj način izgubljena još jedna godina koja će biti još teža u daljem periodu.

Ovim prilikom je rečeno je da  se sad vidi koliko Vlada Republike Srbije misli na opštinu Bor, jer je kraj februara a vlada ništa nije preduzela po pitanju uvodjenja privremenih mera iako su se odavno stekli uslovi za to. Ako se ovako nastavi, radikali ocenjuju da neće ni doći do uvodjenja privremenih mera već samo do donošenja odluke o jos jednom privremenom finansiranju. Jedino rešenje i izlaz iz ovakve situacije bice raspisivanje izbora na jesen i to na svim nivoima.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.