Bioskop „Moja zvezda“

Novi bioskop „Moja zvezda“ , otvoren je zvanično u utorak 23. februara u prostorijama velike sale Doma kulture.

Pred prepunom salom novog bioskopa, Dragan Stojanović, vlasnik, i bivši direktor “ Bioskopa zvezda“, obratio se svim prisutnim gostima, zahvalivši im na dolasku i prisustvu svečanog otvaranja.

Adaptiranje sale trajalo je 2.5 meseca, ali velika želja i ljubav prema kinematografiji koju punih 42 godine nosi u srcu, nisu mu smetali da gotovo bez ičije pomoći otvori svoj bioskop.

Na pitanje zašto bioskop nosi ime “ Moja zvezda“, Stojanović je objasnio da je to ime dao bioskopu kao znak zahvalnosti autoru koji je napravio film o propadanju bioskopa u Srbiji i veći deo istog posvetio Draganu i bioskopu u kome je tada radio “ Bioskopu zvezda“ koja je njega prva i najveća ljubav. Film koji je sniman 62 sata smešten je u svega 42 minuta i nosi ime “ Moja zvezda“.

Posle koktela i zakuske, premijerno je prikazan film Pedra Almodovara “ Prekinuti zagrljaj“, koji će se prikazivati  do nedelje. Ono što će biti na repertoraru od ponedeljka ostaje iznenadjenje, ali jedno je sigurno, nece biti manje atraktivan i kvalitetan.

Pogledajte još Više od autora

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.