ATB FOD Bor 10.11.2008

0 0
Read Time:11 Second

Naša ekipa je danas u prepodnevnim satima zabeležila je pokušaj ulaska Slaviše Zdravkovića u svoju firmu. Slaviša je radnik ATB FOD-a Bor.  Posle samo nekoliko trenutka dobili smo  i njegovu izjavu.

Pogledajte video >>

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

4 thoughts on “ATB FOD Bor 10.11.2008

  1. Velika sramota, a i grehota. Saosećam sa našim sugrađanima koji na ovakav način, neljudski, ponižavajući i degradirajući, ostaju bez posla.
    Čak, verujem da stranac, vlasnik FOD-a, nema predstavu o tome kako se ponašaju domaći „rukovodioci“, mali bogovi, gospodari života i smrti, uvlakači i dupelisci, prema radnicima, da prete i zastrašuju, a da onda, zarad vlastite sigurnosti, postavljaju stražu na kapijama. A šta kad izađu iz kruga fabrike?
    Ali, život je pokazao da se „kolo sreće okreće“. I oni će jednoga dana, ako je pravde, a ja u nju ipak verujem, naići na zamandaljenu kapiju i na čuvara koji će im se isprečiti i oterati ih kao pse.

  2. Da, da, Ana većini je bitno da se preduzeća što pre privatizuju a upravo tako se i na brzinu desilo sa FOD-om. Problemi, poniženja i neizvesnost zaposlenih tamo su stvarnost. Slažem se sa tobom da vlasnik verovetno ne zna ništa o odnosu rukovodećeg tima ali to je duga i druga priča.

    Kada je kriza očigledna u daleko razvijenijim zemljama nama u Srbiji ili Boru privatizacija ne može bitnije promeniti mnogo togae. Možda bi trebalo prvo da pokušamo da menjamo svoje shvatanje i ponašanje… sve ostalo je mnogo lakše izvodljivo ali dok smo takvi kakvi jesmo…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.