Stranački pregled 24-25.maja 2010

0 0
Read Time:1 Minute, 43 Second

Koalicija Ujedinjeni regioni Srbije i Socijaldemokratska partije Srbije odlučila je da tokom predizborne kampanje u Boru neće prljati grad predizbornim plakatima, a novac namenjen za to upotrebiti u humanitarne svrhe. URS i SDPS pozivaju i ostale učesnike izbora u Boru da prihvate ovu inicijativu.

Građani Bora mogu nam se pridružiti u ovom apelu političkim strankama tako što će potpisati peticiju protiv lepljenja plakata. Peticija se, počevši od danas, može potpisati svakog radnog dana u prostorijama borskih opštinskih odbora G17 PLUS i SDPS, kao i na štanodovima liste „Ujedinjeni regioni Srbije – Socijaldemokratska partija Srbije – Mlađan Dinkić“ koji će biti postavljeni u centru grada. Danas je u prostorijama G17 plus održana konferencija za novinare povodom konstituisanja regionalnog odbora pokreta Ujedinjeni regioni Srbije na čijem čelu je Blagoje Spaskovski.

Demokratska stranka Srbije je juče predala listu potpisa podrške (1120) kao i svoju odborničku listu. Dokumentaciju je predao dopl. ing. Dragan Marković koji je rekao da DSS izlazi samostalno na izbore kao i da će oni voditi jednu mirnu kampanju u kojoj se neće služiti nedozvoljenim sredstvima upozorivši istovremeno građane da na to obrate pažnju. Lista sadrži 35 imena a nosilac liste je dipl. inž. Dragan Marković.
DSS-u je pripao redni broj 3 na glasačkom listiću iza Srpske radikalne stranke i koalicije Vlaške demokratske stranke Srbije i Romske partije koje su već podnele svoju dokumentaciju.

U Boru je danas boravio i Čedomir Jovanović koji je sa članovima LDP-a predao potpise i listu odborničkih kandidata. Liberalno demokratska stranka je predala listu sa 1135 potpisa, čiji je nosilac dipl. inž. Ivan Mihajlović. Jovanović je podsetio na nagomilane probleme kao i da je potreban dogovor za budućnost koja može biti bolja.

Takođe danas je svoju listu opštinskoj izbornoj komisiji predala i Demokratska stranka. Nosilac liste Demokratske stranke je dr. Žika Golubović, dosadašnji predsednik Privremenog organa Opštine Bor. Oni su sakupili 1285 potpisa podrške a za DS će građani Bora glasati 20 juna zaokruživanjem rednog broja 4.

Za sutra je najavljeno predavanje liste Srpske napredne stranke , Nove Srbije kojoj je juče podršku dao i Jugoslav Jovanović ispred GG Borska inicijativa.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Stranački pregled 24-25.maja 2010

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.