Smanjena razdaljina između dva grada

0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

BOR – Poslednja deonica puta Bor-Zaječar prekrivena je asfaltom tokom proteklog vikenda. Put još nije zvanično pušten u saobraćaj pošto je potrebno završiti dvadesetak metara prilaznog puta kod Bora. Pored toga, od jednog do drugog grada će se uz pridržavanje ograničenja stići za petnaestak minuta.

Autor: Saša Trifunović | 29.07.2008 – Blic ONLINE

– Ostalo nam je da, pored prilazne saobraćajnice kod Bora, uredimo bankine i kanale kraj puta, ali i da postavimo saobraćajne znakove – rekao nam je jedan od radnika preduzeća za puteve u Zaječaru. Ekipa „Blica“ je prošla ovom deonicom i prvo što smo uočili jeste idealna putanja saobraćajnice sa malim i blagim krivinama, što vožnju čini prijatnom i sigurnom. Ograničenje će biti 80 kilometara na sat i, budući da vozač neće imati potrebe da usporava jer se ne prolazi kroz naseljeno mesto, od Bora se do petlje kod takozvane asfaltne baze stiže se za petanaestak minuta.

.banner_text_link{ text-align: right } .banner_text_link a{ font-size: 12px; color: #ccc } .banner_text_link a span{ font-size: 10px; } .banner_text_link a:hover{ color: #666 } Postoji nekoliko dužih nizbrdica i uzbrdica, i na tim mestima je postavljena treća traka za kamione kako se vožnja ne bi usporila. Jedino skretanje sa puta biće ka selu Nikoličevu i tamošnjoj banji, koja bi zahvaljujući ovoj komunikaciji i izuzetno lekovitoj vodi protiv kožnih bolesti mogla da postane atraktivnija za turiste.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.