Rešenje je u novim idejama

0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

bbcbor

Bor, 30.april 2009.  – Medijacentar Bor.

Predstavljanje „Balkan Biznis Centra“. Uvodni deo – Branko Dragaš o svetskoj ekonomskoj krizi, uzrocima i prevazilaženju neželjenih efekata. U predstavljanju Balkan Biznis Centra učestvovali su i Dragan Vlaisavljević (Midra EKO), Dušica Čolić i Zorica Vujasinović (Balkan Biznis Centar – Paraćin).
Iz predavanja gdina Dragaša izdvajamo:

„Moskva dnevno pojede onoliko hrane koliko Srbija proizvede za celu godinu…“
„Nije problem u tržištu. Problem je u nama u našoj neorganizovanosti, u našim sujetama…“
„Kriza je prilika za pravljenje kapitala. Rešenje su nove ideje. Balkan Biznis Centar je nova ideja povezivanja privrednika. Mi znamo kako da pokrenemo privredu…“
Pogledajte kompletan VIDEO sa predstavljanja BBC-a
Nakon predstavljanja Balkan Biznis Centra, upriličen je  koktel a pauza je iskorišćena da se novim članovima NUNS-a iz Bora uruče legitimacije. Posle pauze privrednici Bora su predstavili svoje kapacitete kojima bi eventualno našli svoje mesto u mreži Balkan Biznis Centru. Glavna tema je bila predstavljanje turističkih potencijala opštine Bor i delegacija Balkan Biznis Centra je obišla legedarni hotel na Crnom vrhu, dečije odmaralište Savača i turističke kapacitete na Borskom jezeru. Predstavljen je borski aerodrom kao jedan od glavnih faktora u budućnosti turizma u Boru.

*Video-materijal je integralan i praktično nemontiran, kako bi se što bolje dočarala opuštena i prijateljska atmosfera u kojoj je veoma lako raditi i razgovarati. U drugom delu materijala ima malih tehničkih problema sa tonom, zbog čega se izvinjavamo.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.