Radnici Borprevoza u SO Bor

borprevozborBor, 29.06.2009. Autor: J.G.

Postignut dogovor sa bivšim radnicima Borprevoza

Najavljeni protest bivših radnika „Borprevoza“ danas u 10 sati protekao je mirno. (Edit) Predsednik SO Bor Dragan Marković i zamenik predsednika opštine Predrag Balašević primili su predstavnike protestnog skupa i postignut je dogovor da se tokom sutrašnjeg dana sastanu sa stečajnim upravnikom „Borprevoza“. Čelnici opštine Bor će uložiti maksimalni trud da se obustavi stečajni postupak „Borprevoza“ i da se bivšim radnicima poveže i uplati radni staž u periodu od 2004.-2007. ali se pre toga moraju kontaktirati Agencija za privatizaciju i PIO Fond da bi se utvrdile sve Zakonom predvidjene radnje.

Redakcija je editovala tekst zbog nenamernog propusta jer je u napisu  izostavljeno da je u razgovoru učestvovao i predsednik SO Bor Dragan Marković.

Share Button

Pogledajte još Više od autora

1 Comment

  1. milojko says

    Opsta je poznata stvar da su sami radnici doveli do propasti Borprevoza.Koliko im je puta pomagano. Nabave im se nove gume za autobuse a oni prodaju drugima.RTB koliko je puta davao samo naftu za prevoz. Sami su istakali gorivo i cesto su autobusi ostajalina sred puta a da ne spominjem vozace i konduktere. Koji nisu predavali pazar od prodatih karata. Bilo naplacivanje karata a nisu izdavane. Meni je poznata relacija Bor ZAgubica gde su kondukteri naplacivali po pola karata i stavljali pare u dzep a nisu izdavali karte. itd

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.