Radio Bor

0 0
Read Time:1 Minute, 34 Second

Mislim da se ovih dana previše priča o TV programu Regionalne televizije Bor, akterima najgledanijih emisija, rukovodiocima i zvezdama gra(n)da a da je možda sasvim neopravdano zapostaviljen radio program o kojem bi svakako trebalo više govoriti. Tradicija postoji, to svi znamo medjutim nešto tu škripi.

Ne znam da li je gospoidin Renato prati borske blogove jer bi bilo dobro čuti njegov odgovor na pitanje koje glasi:

-Šta se trenutno dešava sa programom Radija Bor. Kakvi su planovi i naravno kaja će ekipa raditi na rekonstrukciji i realizaciji programa.

Nadam se da njegova redakcija neće smatrati za potrebno da  dovede neke „anonimus’ –urednike“ koji sa novinarstvom nemaju zaista blage veze  i da će se raditi sa ljudima iz Bora. Želja mi je da pomognemo diskusijom o radijskom programu pa da uskoro i svi mi koji smo hiljadama kilometara daleko putem interneta možemo slušati kvalitetan program gradske radio stanice.

Ako govorimo o programskoj šemi preporučujem što više „žive priče“ i uključenja sa terena i puno više pozitivne enregie u svim emisijama i prilozima. Bilo bi dobro zamisliti da Radio Bor može imati kvaliteten noćni program koji bi pored muzike i uključenja slušalaca imao i pregled aktuelnih dogadjanja iz grada za sve one na drugim kontinentima.’ i drugim vremenskim zonama
Napraviti dobar program i okupiti dobru ekipu je moguće samo ukoliko se bude pametno ulagalo, razvijao streaming  kao budućnost radija i svakodnevno radilo sa mladim i talnetovanim ljudima koje Bor naravno ima i kojima samo treba neko ko će ih usmeriti uvesti u tajne posla.

Puno svog slobodnog vremena posvećujem svom internet radiju i evo ulazimo uskoro u četvrtu godinu emitovanja. Od skora kao što znate radi i prvi borski internet radio pa smo svakako za ovakvu diskusiju zainteresovani iz više razloga.

Mislim da kvalitetan radio program uvek može imati svoje slušaoce ali i sponzore što u soluciji streaminga zaista ima neagledive mogućnosti.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.