Prekršen i Zakon o javnim nabavkama

0 0
Read Time:59 Second

Na danas održanoj konferenciji za novinare u sedištu Srpske radikalne stranke u Boru, predsednik Okružnog odbora stranke Branislav Rankić, skrenuo je pažnju na niz učinjenih prekršaja u procesu priprema i realizacije projekta „Amfitetatar“ uključujuči budžetske i prekršaje Zakona o javnim nabavkama.

Primedbe su bile vezane za aktivnosti funkcionera G17+ i vršioca dužnosti direktora ŠRIF-a gospodina Novovića nagovestivši da će ovaj slučaj dobiti sudski epilog. Neki datumi objavljeni ranije nisu u skladu sa dokumentarnim filmom koji je prikazan na Televiziji Bor a niz dokumenata koje je prezentovao okupljenim novinarima ukazuju da nekih neslaganja sa normativima predviđenim za ovakve projekte ima a koliko je to tačno ili ne po svemu sudeći odlučiće nadležni sudovi.

Branislav Rankić pozvao je i „Borsku inicijativu“ popularni borski blog koji je među prvima počeo da objavljuje dokumente na kojima su se jasno videle pronevere, prekršaji i malverzacijeda učinjene u borskoj opštini da se uključi u otkrivanje nepravilnosti i sarađuje sad kada je to potrebno i kada je po pisanju na ovom borskom blogu „opozicija uspešno probila led“ u Skupštini opštine prilikom održavanja 4 sednice, agilnim učešćem u diskusiji i kritikovanju.

Konf.za novinare SRS Bor 17.11 from Bor grad INFO on Vimeo.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Prekršen i Zakon o javnim nabavkama

  1. Šta je istina od svega ovoga? U poslednje vreme toliko popularan direktor ŠRIF-a još ni jednom nije sazvao konferenciju i izneo svoj stav. Zaključci se donose kada se čuju obe strane. Možda je kriv, a možda i nije, u svakom slučaju nevin je dok se ne dokažesuprotno, ali zvanično.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.