Prazni bazeni, prazna i kasa

0 0
Read Time:36 Second

bazenbor6709

Bor, 06.07.2009. Foto:  Slađana Živković i Dragan Popaz

Iako su na borskim bazenima očekivali dnevnu posetu između 1.500 i 2.000 kupača, i danas, kao i minulih nekoliko dana, brčkalo se najviše dvadesetak Borana, uglavnom dece i mladih.

I dok su kiše izazvale poplave u nekim delovima Srbije i uništile letinu i  domaćinstva sa okućnicama, dotle je  Sportskom centru, vlasniku bazena, poseta, a samim tim i zarada, umanjena za više od 90 odsto. Da se, primerice, dnevno  prodalo 1.000 ulaznica, inkasiralo bi se 100.000 dinara. Para koja, pogotovu za jednu sportsku firmu, nije za bacanje. Eto, nekad su nam krive i „više sile“,  ne samo mi sami,  kakvi umemo da budemo i kakvi često jesmo.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

8 thoughts on “Prazni bazeni, prazna i kasa

 1. Trebalo bi promeniti nesto, najverovatnije, a mislim da i malo reklame ne bi bilo na odmet – praveee reklame.

 2. Da. Reklame uvek treba i to mnogo jače. Mada, mislim da nije stvar toliko u reklami koliko u ponudi i programu na bazenima i u SPC uopšte.Moguće je zanimljivijim programom privući više gostiju i preko dana i uveče. Da se ja pitam, organizovao bih klasičnu diskoteku sa par novina i zanimljivosti, kako na platou ispred tako na otvorenim bazenima i na galeriji… ima tu materijala i ideja… samo da ih neko sprovede…. ali …

 3. Samo je vreme problem. Ne može da se veže više toplih dana, pa ljudi ni ne idu na bazen. Nema sumnje da su borski bazeni omiljena destinacija Borana preko leta.

 4. I juče je bilo loše vreme ali je bilo lepo na bazenu. Danas je poseta bila takođe slabija ali je atmosfera dobra. Tobogan radi (snimali smo baš na toboganu – uskoro će i video materijal), voda je čista. I možda je bolje kada nije velika vrućina jer su manje razlike u temperaturi.

 5. Sad mi tek ništa nije jasno.
  Malopre sam ostavila komentar na tekst „Bazeni lepši od jezera“, koji je odmah nakon toga uklonjen (tekst) i koji je dijametralno suprotan onome što se tvrdi u gornjem tekstu „Prazni bazeni, prazna i kasa“. Pretpostavljam da su na bazenima ipak nastale nove okolnosti, pa je trebalo napisati i novi tekst, a i malo reklame, kao što neko reče u komentarima, nije naodmet. Samo, redakcijo, Bor grad info, reklame treba da naplaćujete kada se ovde kod vas objave, ili postavite baner JU Sportski centar, a nama, vašim vernim čitaocima, treba da ponudite objektivan tekst (kao što ste to do sada i činili).
  Pozdrav i ne zamerite mi. Redovno vas pratim i pored par blogova koje redovno čitam, obavezno, svakodnevno čitam i ono što vi ovde pišete, a to, očigledno, nešto treba da znači.

 6. Draga AnaJ došlo je do nekih tehničkih problema zato je tekst privremeno uklonjen.
  Bilo bi dobro da možemo a naplatimo neki dinar, ali važnije nam je informisanje. Naravno da nam puno znači svaki redovan čitalac.I ne zamerite ni Vi nama ako nekad napravimo neku grešku. Hvala.

 7. Da i privremeno povlačenje teksta nema nikakve veze sa sadržinom ili Vašim komentarom,nego baš zbog postavljanja slika.A primedba u komentaru je „na mestu“. Pozz.

 8. Nadam se da ćete ubrzo rešiti tehničke probleme.
  I ja znam da bi svima, pa i vama neki dinar dobro došao, ali veoma poštujem to što smatrate da je objektivno informisanje na prvom mestu. Tako i treba da bude.
  Zato, ako je JU Sportski centar potrebna reklama, neka vam je i plate. Sudeći po tekstu u kojem je došlo do tehničkih problema, oni dobro zarađuju, što mi je stvarno drago.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.