„Pokret Snaga Srbije“ u Boru

0 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

U sklopu pred zborne kampanje u Boru je održan miting „Pokreta Snaga Srbije“. Na platou doma kulture, pred stotinak posetilaca, gradjanima se obratio, zamenik predsednika stranke, Dragomir Karić. U svom podužem obraćanju gradjanima Bora osnovna tema mu je bila povratak Bogoljuba Karica u Srbiju i njegovo postavljanje, ni manje ni više, za premijera Srbije. Izmedju ostalog osudjene su dosadašnje privatizacije i posebno istaknuta privatizacija Mobtela. Zanimljivo je da Bor, RTB i prodaja tog giganta nije spomenuta ni u jednoj rečenici.


Iz izlaganja gospodina Karića i ostalih gostiju nisu se mogli čuti programski ciljevi, rešenje za izlaz iz situacije u kojoj se Srbija nalazi pa čak ni Kosovo nije spomenuto. Jedino je rečeno da je cilj stranke da se u zemlju vrate izvesnih dvanaest milijardi eura koje je sadašnja vlada navodno iznela iz zemlje. Akcenat se bacio na saradnju sa Rusijom i na Dragomirove dogodovštine u toj zemlji. Izmedju ostalog napomenuto je da poznaje Romana Abramovica koji mu je dao posao za izgradnju aerodroma u Rusiji.

Ništa novo nije rečeno, ni jedno konkretno rešenje za podizanje standarda gradjana i apsolutno ni jedna reč o rešavanju problema grada Bora.
Na kraju mitinga učesnici skupa, zajedno sa okupljenim gradjanima, odigrali su jedno kolo. Valjda da se zagreju …..

tekst & foto Borsky

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

7 thoughts on “„Pokret Snaga Srbije“ u Boru

 1. Meni je cak delovalo zamimljivo. Moram priznati da vode naj duhovitiju kampanju. Izadje Karic, isprica nekoliko viceva i svi nasmejani odu kuci.

 2. Molim za malo ozbiljnosti…. svi su ravnopravni u izbornoj trci. Obećali smo da ćemo biti nezavisni i nepristrasni ….
  Ne vidim da PPS ima značajnije šanse u izbornoj trci koja će u januaru izrasti u pravi mali rat izmedju Radikala i pomagača naspram Demokratske Stranke i njenih koalicionih partnera…. Biće interesantno sačekati rezultate mada po svim postojećim procenama i parametrima sve se uglavnom zna….
  Iskreno se nadam da će bilo ko da izbori pobedu najzad doneti obećavano poboljšanje standarda i opštih uslova života na našim prostorima.

 3. Naravno da se to ne odnoci na nikoga pojedinačno. Samo podsećam članove tima da budu neutralni i nepristrasni…
  Izvinjavam se još jednom Suske stvarno sam greskom…znas vec…

 4. Sad i ja moram da se izvinim ako sam zvucao pristrasno. Nije mi bila namera da bilo koga omalovazavam. Zaista mi je bilo jako zanimljivo na skupu.

 5. Dragi moji,
  već neko vreme, da ne kažem oduvek, primećujemo da je za nas mlade čest atribut „perspektivan”. Taj atribut, normalno, dolazi od strane naših starijih, da ih tako nazovem u globalu. Da li se i vama kao i meni čini da je taj izraz „perspektivan” pomalo otrcan. Kao kad nekoj skockanoj tetki kažeš kako lepo izgleda. To se, dragi moji, zove kurtoazija. Dakle, ta gospođa nije objektivno gledajući lepa, nego mi samo želimo da joj se dopadnemo, iz raznoraznih razloga. Ipak su ukusi različiti. Još jedna fraza da „na mlađima svet ostaje” bi trebalo da je bar biološki gledano tačna. Ali da li je tako u praksi? Kod nas definitivno nije. Jesmo mi mladi i perspektivni i na nama svet ostaje, ali često se zapitamo da li ćemo to i biti kada nam se bude dozvolilo da pokažemo koliko vredimo. I kada mi neko kaže da ne vredi boriti se jer je za borbu potrebno ili brojčano ravnopravna vojska ili bar jednako naoružanje, ja mu kažem da je ovo borba za ravnopravnost a ne prevlast. Da se razumemo, ne govorim o pravoj borbi, nego o borbi koja podrazumeva rad i dokazivanje kako bismo došli u poziciju da budemo ravnopravni sa onima koji nam, narodski rečeno, kroje kapu. U svemu tome trebalo bi biti svestan, pre svega, sebe i svojih sposobnosti.

  VISE O OVOM, NA ZVANICNOM BLOGU PSS – BOGOLJUB KARIC
  http://snagasrbije.blogspot.com/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.