Negotinski radikali zadužili stranku

0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

Negotin, Bor

Branislav Rankić, predsednik Okružnog odbora SRS, za Bor-grad INFO:

„Opštinski odbor SRS u Negotinu je konstituisan nakon što je jedan broj članova odlučio da napusti stranku. Stanje se konsolidovalo posle dve nedelje, zabrana su dva potpredsednika opštinskog odbora, skretar i blagajnik.
Odlukom Suda vraćene su prostorije Srpskoj radikalnoj stranci koje su bile uzurpirane a protiv bivšeg predsednika Opštinskog odbora je podneta krivična prijava, za učinjena četiri krivična dela (uzurpacije prostorija, oštećenja stranačke imovine, zloupotrebe pečata stranke i lažno predstavljanje).
Jedan deo stranačke imovine je iznet prilikom primo-predaje prostorija što je i evidentirano od strane komisije. Imali smo i obijanje prostorije u Negotinu, pre nekoliko dana. Policija je uzela sve podatke o tome i  istraga je u toku. Očekujemo da ćemo vrlo brzo saznati  ko stoji iza toga. Starnka je trenutno sa priličnim dugovanjima kada je u pitanju poslovni prostor, od oko 70.000 dinara.
Dakle, u dužem periodu poslovni prostor nije plaćen, što govori da je akcija i pokušaj puča u SRS dugo bio planiran i pripreman preko pojedinih ljudi, nosilaca nekih funkcija po Opštinskim odborima u Srbiji.  Ostalo je dosta dugovanja za štampanje materijala za predizbornu kampanju i to oko 120.000 dinara. Doduše deo materijala je radjen za ceo borski okrug a ne samo za Negotin s  slična  je situacija i u vrhu stranke. Neki ljudi su namerno zaduživali stranku i na nama je jedan težak finansijski period kroz koji moramo da prodjemo, pre svega da  bi mogli da nesmetano obavljamo svoje stranačke aktivnosti  a do tada će se potpuno razjasniti situacija i u vrhu stranke. U predstojećem periodu će se videti ko u SRS a nadam se da ćemo  naše biračko telo zadržati  kao i da ćemo, naravno, dalje jačati.“

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.