Ministar privrede je u najkraćem dao do znanja da …

0 0
Read Time:1 Minute, 37 Second

Bor, 11. januar

Autor: M.C.

Izgleda da je država, preko svog Ministarstva privrede i odlučnog ministra Saše Radulovića, i još smelijeg stručnog tima Vlade Srbije za RTB Bor, konačno stala na put bahatom i samovljnom Blagoju Spaskovskom, direktoru borskog kombinata bakra poslendnjih pet godina i samozvanom “Nebeskom čoveku” koji je elegantno, nekad i preko noći, promenio više političkih partija kako bi se se, posle svega, skrasio i debelo zaklonio u SNS. Jučerašenje izjave Radulovića u “Novom magazinu” i posebno sinoć u Drugom, udarnom Dnevniku RTS-a ( medijske kuće koja ga je godinama nezasluženo kovala u zvezde, pa i nedavno) ne mogu, niti smeju, da ostanu poput izreke “tresla se gora, rodio se miš”.

radulovic-ministar

Tako je upravo bilo nakon trodelne emisije Insajder B-92, što ozbiljan, poslovni i ostali normalan svet, nije mogao lako da shvati. Ministar privrede je u najkraćem dao do znanja da direktora RTB Bor štiti neko od glavnih političara u zemlji. Nažalost, na bruku i sramotu, ova istina nije od juče, ona se ukorenila celih tih pet godina neprikosnovene vladavine Spaskovskog u RTB i Opštini Bor i samo se, danima i godinama, učvršćivala najviše zahvaljujući Mlađanu Dinkiću i URS-a, a potom i – Borsiu Tadiću i Dušanu Petroviću, te ortopedu Duliću, donekle i SPS-u kojeg je pompezno napustio posle 2000. godine. Prošlog leta, nenadano, u svom raspevanom stilu, na belom atu stiže u SNS.

Uz svog prvog i starog saradnika Milinka Živkovića, bivšeg predsednika Okružnog odbora SNS i aktuelnog narodnog poslanika, uspeo je da se svim svojim bićem nametne SNS da je čak ( intervju u Biltenu naprednjaka) dogurao i do člana Glavnog odbora. Preko noći je izdao Dinkića i sa celim Odborom našao se u naprednjačkim vodama zajedno sa pobratimom Živkovićem koji je, opet li zgode, drug i prijatelj sa prof. dr Bačevićem još iz Raške ( bio mu profesor u školi), s tim što taj vispreni ministar rudarstva ima i svog PRIJATELJA na položaju.

pročitaj sve >>

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.