Konferencija za novinare borskih radikala

0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

OO SRS-a održao je danas konferenciju za novinare sa temom neodržane zakazane sednica Privremenog organa opštine Bor koja je iz nepoznatih razloga i mimo polsovnika o radu odložena. Sednica je odložena je za četvrtak sa početkom u 8 časova. Ukoliko bude održana, počeće reklamiranjem  poslovnika člana 13 koji kaže da je sednicu moguće odložiti isključivo na sednici, i to ukoliko se konstatuje da ne postoji kvorum, rekao je Branislav Rankić, član privremenog organa. Rankić je dodao da su juče mogla da prisustvuju tri člana, Darko Mihajlović, Dragan Žikić i on, dok su ostali bili na putu.

Po njegovim rečima u članu 26 poslovnika krije se pravi razlog neodržavanja sednice  kojom je trebao da predsedava Dragan Žikić uz saglasnost Žike Golubovića , ali im je neko iz opštinske uprave pojasnio da se odluke donose većinom a posto njega smatraju opozicijom ne bi bili izglasani njihovi predlozi.

Na TVBor, sinoć je gostovao Žika Golubović, predsednik Privremenog organa i priznao da ne postoji nikakva koncepcija kako javna preduzeća izvući iz krize, iako su pre nekoliko meseci obećavali da će čim dođu na ova mesta rešiti sve te probeme.

Gospodin Rankić, izrekao je primedbu na novinare TV Bor koji ne prave razliku izmedju Privremenog veća i Privremenog organa kao i da na terenima kada god se pojave Darko ili Zika to nazovu  „privremenim vecem“ a da se oni mogu nazvati samo članovima Privremenog organa ili predstavnicima stranke DS.

Privremeni organ je budžetom za novo formirano preduzece tv bor predvideo samo  milion dinara što je neshvatljivo.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.