Skupština izvidjača grada Bora

0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

U Boru održana skupština izvidjačkog odreda „R.J.Čoče“

Danas su u svojim novim prostorijama, izvidjači Borskog odreda, održali 2. redovnu skupštinu odreda. Na pocetku je objašnjeno zašto se kasni sa skupštinom koja je trebala da bude održana još oktobra prošle godine. Baš u to vreme je odred ostao bez svojih prostorija i skoro pola godine nije imao gde da se sastane. Sada su, zahvaljujuci Darku Mihajloviću i Nebojsi Bućanu, skupštinu održali u novim prostorijama koje se nalaze u JP „Sloga“ i koju su izvidjači svojim sredstvima i svojim radom uredili. Ujedno je to bila prilika da se proslavi i dan odreda.


Skupština je počela izborom radnog tela skupštine i usvajanjem finansijskog izveštaja za period od 01.09.2005. do 31.08.2006. i finansijskim planom za narednu godinu. Izabrani su i organi odreda pa je za starešinu odreda izabran Nebojsa Bućan a za njegovog zamenika Mikica Stepić. Na mesto sekretara odreda izbran je Goran Veljković, blagaknik je Miodrag Nedeljković a ekonom Miroslav Karabasević. Izabrani su i članovi nadzornog odbora i saveta roditelja a čast da bude načelnik odreda ponela je planinka Marina Rakić.


Pose izbora ovih organa usledila je podela zahvalnica ljudima i organizacijama koji su na neki nacin pomogli da bi odred funkcionisao a medju takvima se našao, što sa ponosom objavljujemo, i Bor-grad info.

Nakon skupsštine gostima i clanovima su prikazani filmovi o aktivnostima Borskih izvidjača.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.