САОПШТЕЊЕ ДСС-а

0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Демократска странка Србије је задовољна расписивањем ванредних Локалних избора.

Циљ Демократске странке Србије је био и на томе је истрајао да грађани Општине Бор на ванредном локалним изборима добију нову власт, домаћинску, озбиљну, власт коју грађани наше општине заслужују.

Зато је Демократска странка Србије прошле године иако најмања чланица у коалицији, али као одговорна странка иступила из лоше власти чиме је скинула с власти оне који су највише оштетили буџет Општине Бор предходних година недомаћинским понашањем.

Уверени смо да је Демократска странка Србије грађанима показала да јој није до власти само ради власти, већ као одговорна странка жели да допринесе развоју Општине Бор и да су јој интереси грађана на првом месту.

Зато очекујемо да нам наши суграђани укажу поверење.
Демократска странка Србије је у свакодневним контактима са нашим суграђанима увидела који су највећи проблеми наше Општине.

У наредном периоду изаћи ћемо са програмом за решавање ових проблема.

Очекујемо да нам се наши суграђани прикључе својим предлозима и акцијама и заједнички живот у Општини Бор учинимо бољим.
Демократска странка Србије је дубоко свесна своје одговорности пред грађанима Општине Бор који имају право и обавезу да боље живе, стављајући све своје снаге и ресурсе којима располаже спремно дочекује Локалне изборе имајући шта да понуди како својим члановима и симпатизерима тако и бирачима- грађанима Општине Бор.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.