U dve reči

0 0
Read Time:58 Second

BAVARCI PONOVO POMAŽU

Bor – Nedavno je Bavarski Crveni krst Zdravstvenom centru, školama i obdaništima u Boru dopremio opremu i sanitetski materijal u vrednosti od oko 80 hiljada evra. Mesec i po dana kasnije bavarski humanitarci poslali su u Udruženje građana Vajfert u Boru veću količinu odeće i obuće namenjenu najsiromašnijim porodicama, a vrednost ove pošiljke koja svakodnevno nalazi put do krajnjih korisnika, procenjena je na više od tri hiljade evra. J. B. K.

PRIVATIZACIJA INDUSTRIJE ZA PRERADU MAJDANPEK ULAZI U ZAVRŠNU FAZU

Majdanpek – Odlukom o usvajanju Programa restrukturiranja Industrije za preradu Majdanpek koju je donela Agencija za privatizaciju, ovo majdanpečko preduzeće ulazi u završnu fazu privatizacije. Dve od tri fabrike koje posluju u sastavu IPM biće prodate licitacijom i prema redosledu privatizacije najpre će u ovom mesecu biti objavljena licitacija za prodaju Fabrike elektroproizvoda i Megaplasta Donji Milanovac. Prve licitacije treba da budu održane u julu, a kupoprodajnim ugovorima za prodaju FEP i Megaplasta biće precizno definisane obaveze kupca u odnosu na zaposlene, s obzirom na to da se prodaje imovina i preuzimaju radnici.
Po završenoj prodaji ove dve donjomilanovačke fabrike, kako saznajemo, pristupiće se izradi aukcijske dokumentacije za Zlataru Majdanpek. J. B. K.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.