SNS najavljuje prekomponovanje vlasti u Boru

0 0
Read Time:50 Second

bor-rtb

BOR – U Boru je na pomolu prekomponovanje vlasti po republičkom modelu, što će biti obelodanjeno već narednih dana, rekla je šefica opozicione odborničke grupe SNS-a u borskoj skupštini Zlata Marković.

Marković je reka da će ponuda za formiranje nove koalicije u Boru biti, po uputstvu centrale stranke, upućena predstavnicima URS-a, SPS-a i njenim koalicionim partnerima.

Srpskoj naprednoj stranci pristupili su novi odbornici, tako da Odbornička grupa „Promene za Bor Tomislav Nikolić“ u borskoj skupštini sada broji devet odbornika, izjavila je ona tokom prepodnevnog rada parlamenta.

„Mi nećemo stati na tome i u ozbiljnim smo pregovorima sa drugim odbornicima, koji su u našem program prepoznali snagu koja treba da preuzme odgovornost za vođenje opštine i kreiranje života u gradu“, rekla je Marković.

Aktuelnu vlast u Boru čini koalicija Ujedinjenih regiona Srbije, Demoktarske Stranke i Socijalističke partije Srbije. Skupština opštine Bor ima 35 odbornika.

Sednica Skupštine opštine Bor u međuvremenu je prekinuta zbog nedostatka kvoruma, a nova sednica zakazana je za tri dana.

Izvor: Kurir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%