U pojedinim delovima RTB Bor leglo kriminala

0 0
Read Time:1 Minute, 47 Second

logo-tv-best

Bor, 31. januar, Izvor: Medija Centar Bor

Naša Redakcija dobila je komentar na juče objavljeni tekst o specijalnoj emisiji zaječarske TV BEST, večeras (četvrtak), od 21 sat, koji je poslat pod imenom Pokret za očuvanje RTB-a i koji objavljujemo. Nadamo se da će večerašnja emisija na TV BEST o 50 godina uspešnog rada Instituta za rudarstvo i metalurgiju Bor i aktuelnim zbivanjima u borskom kombinatu bakra, privući pažnju šire javnosti. Ukoliko bude eventualnih tehničkih smetnji tokom emitovanja (što je moguće da se učini spretnošću druge strane) , gledaoci će nesmetano moći da prate program posredstvom kablovske TV. Ako se desi i nešto treće, pa uopšte ne bude signala i slično, ilustrovani dvonedeljnik PULS ISTOKA objaviće na više stranica celu ovu jednočasovnu emisiju ili poseban intervju sa dr Milom Bugarinom, glavnim akterom TV specijala. Evo najavljenog komentara koji objavljujemo kao i svaki drugi komentar, shodno uređivačkoj politici.

RTB Bor, sa svojim zavisnim preduzećima, u kome prednjači RBB, predstavlja leglo kriminala, kradje i korupcije. Podaci do kojih smo dosli su frapantni i kao neko ko želi da sve nezakonite radnje izadju na videlo, obaveštavamo javnost da smo već sa dokazima potkrepili naše tvrdnje kod nadležnih državnih organa.Naime, neverovatna je činjenica da na očigled svih u državi Srbiji prolazi bahatost i nenamensko trošenje sredstava od strane jednog generalnog direktora skrivenog iza navinih i poslušnih članova upravnih odbora i ostalih faktora, posebno direktora zavisnih prduzežća. Evo nekih predmeta na kojima se intezivno radi i za koje prikupljamo još dokaza :

– Prijavljivanje lažnog bilansa poslovanja

– Sklapanje štetnih ugovora

– Nerealno isplaćena sredstva za otkup zemljista,kao i procena istih

– Ogroman broj neosnovanih više milionskih donacijama za sve i svašta

– Umešanost u višemilionskoj malverzaciji oko nabavke uglja za javno preduzeće Toplana,kao i neosnovane donacioje za to preduzeće

-Više milionsko trošenje sredstava za raznorazne projekte po gradu, a prikazane i proknjižene kroz troškove proizvodnje

– Nezakonito isplaćivanje zarada i stimulativnih nagradjivanja,

– Prekoračen budžet za izgradnju nove topionice

– Nezakonito pomaganje, o trošku državnih sredstava privatne rudnike sa materjalom i ljudstvom

– Nezakonita kupovina mašina za rad kod privatnih firmi i lica

– Legalizovana višemilonska kradja budžetskih sredstava iz fonda PIO

– Nezakonito zapošljavanje

S poštovanjem,

Pokret za očuvanje RTB-a Bor

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%