Skupljeno blizu 40.000 dinara

0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Nakon sinoć održanog humanitarnog koncerta za Saru Milenković, utiske smo razmenili sa Simonidom Gavrić koja sa koleginicom Vesnom Antić radi kao Organizator programa za mlade.

„Mi u Centru za kulturu smo veoma zadovoljni  odzivom koji je bio iznad naših očekivanja. Videli ste i sami da je sala bila prepuna i Borani su, kao mnogo puta do sada, zaista pokazali veliku humanost  na delu. Sinoć  smo uspeli da prikupimo 37.400 dinara od prodatih ulaznica. To, naravno nije velika suma ali sam sigurna da će taj novac maloj Sari Milenković mnogo značiti, a pre svega ova moralna podrška koju smo joj svi prižili. Ovo nije jedini efekat. Hvala i radnicima u JP „ŠRIF“ Bor koji su jutros poslali prikupljeni novac u iznosu od 1.300 dinara. Ovim programom od sinoć smo pokazali da smo svi uz nju, da mislimo na nju  i da od srca očekujemo njen brz oporavak.

Naravno nećemo stati na ovome. Na žalost, u Boru postoji još dece kojoj je pomoć neophodna. Vrlo brzo ćemo organizovati  još jednu humanitarnu akciju. Tačnije, 10. Februara 2009. U 19 sati, takodje u sali Muzičke škole u Boru, će učenici Osnovne škole „Duško Radović“  iz Bora, izvesti predivnu pozorišnu  predstavu  koju su pripremili na jedan odličan način. Predstava govori o Svetom Savi. Prikupljen novac od te akcije je namenjen  za teško obolelu decu, Predraga Markovića  i Milana Petrovića, inače učenicima Osnovne škole „3. Oktobar“ iz Bora.
Koristim  priliku da se zahvalim svim učesnicima ovog programa. Tu mislim na grupe iz borskih obdaništa, plesnu grupu gimnastičkog kluba „Lido“ , plesne parove Centra za kulturu, predivnoj devojčici Barbari Bogdanović, koja je kazivala stihove Desanke Maksimović  kao i učenici Ekonomsko-trgovinske škole u Boru, Marini Miladinović koja je vodila program. Svi su se bezrezervno odazvali  ovoj akciji  i ja im se još jednom srdačno zahvaljujem.“

Bor-grad INFO

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.