Sednica Komisije za kadrovska pitanja

0 0
Read Time:53 Second

opstina2809

U Boru 25. septembra 2009. godine u sali Skupštine Opštine, održana je sa početkom u 10 časova 11. sednica Komisije za kadrovska pitanja, odlikovanja i druga javna priznanja na kojoj su jednoglasno prihvaćene sve tačke dnevnog reda koje se odnose na imenovanje i razrešenje članova upravnih i školskih odbora, kao i nadzornih odbora javnih ustanova.

Za 12 casova zakazana 6. sednica Saveta za budžet i finansije nije održana zbog nedostatka kvoruma.

U 13 časova održana je 10. sednica Komisije za propise Skupštine Opštine Bor na kojoj su jednoglasno usvojene četiri tačke dnevnog reda koje se odnose na osnivačke akte ustanove Sportski Centar  Bor, Centar za kulturu Bor kao i predlog odluke o osnivanju Javnog preduzeca “ Radio televizija Bor“.

U izmeni odluke o likvidaciji ŠRIF -a samo se menja likvidacioni upravnik i umesto dosadašnjeg Milutina Antića biće imenovan Radoslav Mitrović. Milutin Antić je predlozen za vršioca duznosti direktora novog preduzeca „Radio televizija Bor“.

Usvojene današnje tačke naći će se na dnevnom redu naredne Sednice Skupštine Opštine Bor koja je zakazana za utorak 29. septembar 2009. godine.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.