Rock&Ice ponovo u Americi

0 0
Read Time:1 Minute, 55 Second

Mnogo se toga dogodilo vezano za izbore u martu i aprilu prošle godine na kojima je biran predsednik Opštine Bor. Da li je izabran najbolji kandidat niko sa sigurnošću ne može reći jer su svi učesnici za svog kandidata tvrdili da je najbolje rešenje, ali to i nije više toliko važno. Važno je da ukoliko se isključe naši stranački senzori koji nam ne daju da saradjujemo, samo zato što je neko član ili simpatizer neke druge stranke ili opcije, stvari su mnogo jednostavnije na sveopšte dobro.

Extrem spot klub “Rock&ice” sa gospodinom Trifunovićem kao sportskim direktorom je prezentovao svoje velike mogućnosti, od naravno sportskih podviga, akcija, projekata i inicijativa pa sve do konkretnog humanitaranog rada. Klub je na pomenutim prošlogodišnjim izborima na odredjen način učestvovao u izbornoj kampanji i trci a sve što je radjeno, radjeno je precizno odmereno i iznad svega pošteno.

Pokretanje najnovijeg projekta “Adrenalinom protiv droge” klub realizuje uz podršku Opštine i gospodina Rankća i eto “dva ljuta rivala” iz predizbornog perioda su se razumela i i interesu grada i omladine Bora zajedno rade na realizaciji ovog važnog projekta, ali to nije sve.

Gospodin Trifunović se uskoro sprema za put u Sjedinjene Američke Države gde će sa gospodinom Šupicom i našim zemljacima u Čikagu i Sakramentu pokušati da za grad izdejstvuje što više pomoći koja nikad nije bila potrebnija. Svakako treba reći da je velika pomoć prilikom svake inicijative ili akcije vezane za SAD gospodin Saša Rančić koji izmedju ostalog odradi veći deo posla u smislu organizacije i samog boravka a zakazan je i sastanak sa gradonačelnikom Sakramenta od kojega se iskreno mnogo očekuje.
Treba još dodati da za potrebe akcije “Adrnalinom protiv droge” RTB” i “FOD” rade stenu za pokazno penjanje a Opština Bor je najavila dalju podršku svim raspoloživim sredstvima . Projekat je od ostalih učesnika u političkom životu grada podržao i gospodin Vlada Novović koji je u nizu kontakata i konsultacija pomogao da se predstojeća akcija i put organizuju na najbolji mogući način.

U Sredu 03. aprila održaće se predavanje u sklopu akcije “Adrenalinom protiv droge” u srednjoj tehničkoj školi koje će otvoriti i uveličati svojim prisustvom gospodin Rankić.

Saradnja izmedju ljudi i organizacija sa različitih političkim stavovima bi pomogla žiteljim Bora i zato se potrudimo da iz ove priče zaključimo nešto, ali bez sarkastičnih paralela i medjustranačkih podmetanja.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.