Propusti organizatora uz nepotreban rizik učesnika aeromitinga u Boru

Nedavni aeromiting koji je održan u Boru, privukao je mnoge ljubitelje letenja i publiku, ali će ostati upamćen po jednom od učesnika, koji se svojim malim avionom, van očiju šire javnosti, odlučio na vrlo rizičan let koji je srećom prošao bez posledica.

On je svojom letelicom tri puta nadletao ekipu koja je na jalovištu RTB Bor snimala kadrove za film “Volja sinovljeva”, u dva navrata prolazeći tako nisko da su svi jasno mogli pročitati oznaku aviona.

Iako je let bio vrlo atraktivan, ne znamo kako će nakon ovog video materijala reagovati Uprava za letenje.

Još jedan od propusta tokom šestog aero mitinga, ogleda se u propustima tehničke prirode, zbog čega su posetioci kasno pušteni na plato ispred zgrade aerodrom.

Vršilac dužnosti direktora ustanove Sportski centar Bor, Bojana Dlbokić Dubočanin, u izjavi za Televiziju Bor, upitila je javno izvinjenje građanima.

Izvor: Ist Media/TV Bor/Bor grad

 

Pogledajte još Više od autora

1 Comment

  1. Borko says

    Bahato ponasanje pilota, sa saputnikom Sosom. Organizacija za licnu promociju. Ocigledno je miting odrzan u cilju ispunjenja sna pojedinaca o letenju, naravno o trosku gradjana preko Sportskog centra (javna preduzeca finansiraju gradjani).

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.