Održan drugi po redu „East Weekend Fest“

0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

Sinoć je u kasnim popodnevnim satima završen je ovogodišnji „East Weekend Fest“, po opštoj oceni prisutnih sa uspehom i pored nešto slabijeg odziva posetioca što je i očekivano zbog velikog broja ranije zakazanih manifestacija koje su se u protekla dva dana održavale u Boru. Bor je predhodnog vikenda bio grad sporta, održano Finale rukometnog Kupa Srbije, ekologije, završna manifestacija ekološke akcije Oplaneti se – recikliraj i Regionalno radnih susreta internet korisnika, na kojem je bilo dosta interesantnih i raznolikih tema – panel diskusija.

Najzapaženiji paneli bili su „E -poslovanje“ sa Jasnom Matić i Slobodanom Markovićem, „Postizborne analize“ u organizaciji  Tome Damnjanovića i Srećka Sekeljića, panel … o marketingu i društvenim mrežama, sa Milojem Sekulićem, Tanjom Tatomirović, Jelenom Jovanović i Snežanom Luković i „EU – za i protiv“ u kojem su govorili Mirjana Mimica, Branko Dragaš i Nebojša Pantić,   kao i predstavljanje RTB Bor pogona iz Bora i rudnika  Majdanpeka, uz svakako fenomenalno predavanje „Elološki vremeplov RTB Bor“ u kojemje govorila Prof. dr Snežana Šerbula, predsednik saveta za ekologiju Rudarsko topioničarskog basena Bor Sređivanje utisaka je u toku i želimo da se zahvalimo svima koji su našu manifestaciju uveličali svojim prisustvom.

Udruženje ISTOK je okvirima svojih mogućnosti odradilo maksimum ali smo sigurni da uvek možemo još bolje što ćemo Vam u predstojećem periodu i pokazati.

Veliki i neprocenjivi doprinos dali su i svi naši sponzori, ali istakli bi ipak da su najviše pomogli Opština Bor, Rudarsko topioničarski basen Bor, Telekom Srbija  i naravno naš medijski sponzor Regionalana televizija Bor …

Pročitaj sve >>

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%