Obaveštenje „JKP 3 Oktobar“

0 0
Read Time:52 Second

Groblje

Autor: Bor-grad INFO

Javno preduzeće „3. Oktobar“ u Boru, objavilo je obaveštenje korisnicima prava grobnih mesta na novom groblju u Boru, kojim se obaveštavaju svi nosioci prava na grobna mesta, odnosno grobnice na Novom groblju, da će Javno komunalno preduzeće u roku od 90 dana od dana objaljivanja ovog obaveštenja otpočeti sa redovnom ekshumacijom posmrtnih ostataka  iz grobova i grobnica za koje nema podatke o zakupcima, kao i za lica koja imaju pravo na produženje zakupa a za koje isti nije plaćen.

Rok obaveznog počivanja je 10 godina od dana sahranjivanja i ukoliko je rok istekao, posmrtni ostatci biće preneti u zajedničku grobnicu.
Grobna mesta i grobnice koje budu ispražnjene smatraće se napuštenim i preurediće se za nova sahranjivanja, a sa nadgrobnim obeležjima i drugim predmetima nakon njihovog uklanjanja JKP „ 3. Oktobar „ Bor će slobodno raspolagati.
Obaveštenje zvanicno je stupilo na snagu 18.9.2009 godine, na osnovu člana 18. Stava 2. Zakona o sahranjivanju na grobljima, odluke o uređenju i održavanju groblja i sahranjivanja i odluke  Upravnog odbora JKP „ 3. Oktobra „u Boru.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.