Blog OPEN 2008 – Dan prvi

Prvi dan Blog Opena 2008 je za nama. Bor grad INFO nije imao priliku da prisustvuje manifestaciji prošle godine  u Novom sadu ali po priči onih koji to jesu ove godine je Bor privukao veći broj zainteresovanih što bi trebalo da bude sasvim prirodno i očekivano. Atmosfera je bila opuštena i prijatna tako da su prelazi sa oficijelnog dela na prijateljsko ćaskanje u pauzama bili jedva primetni. Predavači su profesionalno odradili svoj deo posla a organizatoru sve čestitke. Gotovo da i nije bilo nepredviđenih situacija izazvanih spoljnim faktorom a i kada se desilo da je dovod struje bio prekinut sve je rešavano brzo neprimetno i opušteno.

Predavanja su obilovala otvorenom diskusijom na relaciji predavač – prisutni pa su i termini malo „probijani“ ali to je svakako dobro zar ne? Ove godine  predavanja ste mogli pratiti uživo putem strima koji je pri kraju ipak morao biti iskljućen zbog problema sa konekcijama.

Dan je završen večerom u restoranu „Dom odmora“ a o svemu tome ćemo Vas obavestiti …

Pogledajte još Više od autora

5 Comments

 1. danedx says

  </center

 2. admin says

  Nisam siguran da sam ovaj komentar razumeo ali šta god da znači, neću ga brisati dok se autor ne javi sa objašnjenjem. 🙂

 3. Gaga says

  Ja samo da kažem da sam bila slobodna i uzela jednu sliku… nadam se da neće biti ljutnje zbog toga..
  Pozdrav…

 4. admin says

  Naravno da neće… na mom blogu možete naći još par slika a uskoro će sve biti spakovane i postavljene za download. (I video naravno)

 5. Milos says

  Druzenje je bilo na nivou! 🙂

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.