12. maja svi u Bor

0 0
Read Time:1 Minute, 29 Second

Zahvaljujući Rudarsko topioničarskom basenu BorSkupštini opštine Bor i Regionalnog televiziji Bor ali i velikom sponzorksom timu, za ovogodišnji „East Weekend Fest“ 12 i 13. maja  neće se prodavati kotizacija i ulaz je apsolutno besplatan za SVE. Svi gosti sa strane koji ne uspeju da rezervišu mesto u Hotelu ALBO, mogu se obratiti Turističkoj agenciji „Aster koja će se pobrinuti za njihov brz i udoban smeštaj.

Naravno, i ovaj put smo već pre tri i više meseca pozivali da gosti rezrvišu sobe uz popust od 30%  kojiko nam naš sponzor odobrava ali i ovog puta čeka se poslednji čas, tako da će nam biti zaista nelagodno ukoliko neko od dragih nam gostiju, (to se svakako ne odnosi na učesnike u programu), prilikom smeštaja bude imao dodatne probleme i neizvesnost u krajnjem slučaju. Hotel ALBO je učesnicima , svojim gostima ali i svima koji odluče da se u ta dva dana hrane u jednoj od najkvalitetnijih kuhinja u kraju, obezbedio nesvakidašnji izbor specijaliteta i pića uz pristojan popust za gotovinsko plaćanje, tako da smo sigurni da će svi biti zadovoljni.

Pre svega želimo da naglasimo da će ovogodišnji „East Weekend Fest“ 12. i 13. maja biti mnogo bogatiji i sadržajniji od prošlogodišnjeg kako programski tako i zahavaljujući okolnosti da se u iste te dane održava Finalni turnir Kupa Srbije u rukometu za muškarce, u organizaciji Rukometnog Sveza Srbije, ali i centralna manifestacije jednogodišnjeg projekta „Oplaneti se RECIKLIRAJ“ koja će biti organizovana u saradnji sa Mladim istraživačima Srbije, Kancelarijom za životnu sredinu opštine Bor i Društvom mladih istraživača uz podršku USAID, ISC Srbija i BICF, Zelene liste, Zelene inicijative a sve radionice će biti pod sloganom Bor je za Bolje Organizovanu Reciklažu.

East Weekend Fest 2012 – Najava (Niš) from EastWeekendFest on Vimeo.

pročitaj tekst na izvornoj stranici >>

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%