Материјал за концерт или изборе

0 0
Read Time:1 Minute, 26 Second

Захваљујуши Зорану дошли смо до веома интересантних докумената који не откривају ништа револуционарно ново али садже интересантне детаље који нам на скрећу пажњу на доста  па рецимо  до сада промаклих детаља.  Указују без дилеме на сву бесмисленост икаквог премишљања на тему Саше Мирковиша, Бранислава Ранкића и осталих учесника у овој очигледној превари.

Ставке уговора су донекле класична форма оваквог документа, осим у случају цене где је стварно претерано па је цена неколико пута већа. Ипак најинтересантнији детаљ овог споразума је ставка где се прецизирају обавезе уговорних страна. У једној пише да је Беотон у „обавези“ да одштампа 10.000 и словима десет хиљада плаката и 100.00 и словима стотину хиљада флајера у функцији промоције и маркетинга овог концерта. Такође наводе се обавезе израде графичког решења и трошкови лепљења и растура истих , као да се ради о оснивању нове интернационалне компаније а не о обичном културно-забавном концерту. Због свега тога ми у Бор-град ИНФО и велики број грађана се са правом питамо:

– Да ли је нормално за концерт у граду који има једва 40. 000 становника радити 100.000 флајера и 10.000 плаката, и да ли су они икада израђани?

и

– Да ли су грађани Бора овим уговором платили Беотону израду пропагандног материјала за целу календарску годину или можда чак за неку од предстојећих изборних кампања.

Не чуди  неумереност и подложност конфликтним ситуацијама господина Мирковића јер је те своје карактеристике већ безброј пута јавно демонстрирао као ни традиционална „необавештеност и неумешност“ бившег предеседника општине Ранкића који се ни једном једнином речју или демантијем није огласио по питању свих општужби осим оне конференције за новинаре. Зачуџујућа је реакција оних који су били у обавези предузети одговарајуше кораке и покренути прекршајне пријаве као и свих општинских служби.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Материјал за концерт или изборе

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.