Završen treći „East weekend fest“

0 0
Read Time:2 Minute, 9 Second

BOR – Predavanjima o budućnosti globalne komunikacije – internet radiju i o obnovljivim izvorima energije kojima se može sačuvati planeta, završen je treći „East weekend fest“, radno prijateljski susret korisnika interneta i društvenih mreža. Specijalni gost drugog dana manifestacije bio je državni sekretar Ministarstva omladine i sporta, Nenad Borovčanin.

0513 nenad borovcanin

„Svaka ovakva priča koja je otvorena, poput današnjeg panela, gde učestvuje i publika, postavlja pitanja i diskutuje, korisna je jer dovodi do različitih zaključaka. Komunikacija i diskusija podrazumevaju dva smera, pa i probleme moramo tako rešavati, kao što nove ideje samo razgovorom i saradnjom možemo realizovati. Mladi ljudi su jedan od najvećih potencijala svakog društva i njima se moraju obezbediti uslovi za razvoj, rad i napredak“– rekao je Nenad Borovčanin, državni sekretar Ministarstva omladine i sporta.

 

 

Tema koja je okupila najviše zainteresovanih na ovogodišnjoj manifestaciji je „Nacionalne manjine u Boru“, održana prvog dana u formi „Fajt kluba“. Moderator razgovora bio je režiser, Miodrag Kokelić.

0513 miodrag kokelic„Značaj ove teme je veliki,a nadam se efekat dobar. Moja zamerka je samo da je trebalo da ovaj panel bude tematski. Ovako je bilo mnogo tema, mnogo gostiju, a malo vremena. U medijskom smislu dva sata jeste mnogo, ali u tematskom premalo da bi se ovako komplikovana materija, kao što je pitanje problema vlaške nacionalne manjine, mogla samo da predstavi i postavi u naznakama. O dubljem analiziranju nismo mogli ni da razmišljamo, ali smo otvorili važne teme“ – istakao je Miodrag Kokelić, moderator teme „Nacionalne manjine u Boru“.

 

Treći „East weekend fest“ završen je danas u Boru panel diskusijom državnog sekretara u Ministarstvu omladine i sporta, Nenada Borovčanina. – Centralna tema ovogodišnje manifestacije, koju su organizatori ocenili kao uspešnu, bila je komunikacija.

Organizator manifestacije „East weekend fest“ je borsko Udruženje korisnika interneta istočne Srbije „Istok“. Iako su mnogi planirani gosti otkazali dolazak, manifestacija je protekla u najboljem redu.

0513 sinisa ladjevic„Treći „East weekend fest“ je bio upešan. Važno je to što je rađen u ovakvom prostoru, u Klubu Regionalne televizije Bor, jer nam je sve bilo na dohvat ruke i organizacija je bila besprekorna. Gosti su bili probrani, teme dobro podeljene, iako su mnogi najavljeni učesnici otkazali dolazak. Uspeli smo sve da organizujemo tako da oba dana budu zanimljiva“ – zaključio jeSiniša Lađević iz borskog Udruženja korisnika interneta istočne Srbije „Istok“.

 
Zahvaljujući generalnom pokrovitelju Orion Telekomu i generalnom sponzoru Regionalnoj televiziji Bor, ovogodišnji „East weekend fest“ ostaće zapampćen po izuzetnoj organizaciji i dobro odrađenoj tehničkooj podršci. Organizatori se nadaju da će narednih godina biti još više gostiju i publike, da će komunikacija biti bolja i da će nove, važne ideje poteći upravo iz Bor

Autor: M

arija Ćosić /RTV Bor

0513 ist vikend fest drugi dan

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%