“Tопле“ пробе система даљинског грејања

0 0
Read Time:47 Second

ЈКП “Топлана“ Бор почиње са функционалним пробама система даљинског грејања

током викенда 13 и 14 октобра 2012 године, ЈКП “Топлана“ Бор обавиће функционалне (“топле“) пробе система даљинског грејања.

Функционалне пробе подразумевају проверу рада енергетских објеката – топлана и котларница.  Упоредо биће проверавана функционалност топловодне мреже и предајних станица.

Сврха функционалних (“топлих“) проба производних и дистрибутивних постројења је што боља припрема за предстојећу грејну сезону.

С обзиром да ће систем даљинског грејанја према плану фунционалних /топлих проба бити у раду, може се догодити да поједина грејна тела у становима корисника буду делимично загрејана. Истичемо, пробе не подразумевају почетак грејне сезоне због чега апелујемо на кориснике да не упућују рекламације Диспечерском центру уколико им радијатори нису топли.

ЈКП “Топлана“ Бор апелује на кориснике да да обрате пажњу на исправност својих унутрашњих инсталација у том периоду и да се, уколико примете цурење воде из инсталација, обрате Диспечерском центру позивом на број телефона 426-398 .

 

С поштовањем,

ЈКП “Топлана“ Бор

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%