Kako i kome davati stimulaciju?

0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

ZAHTEV rukovodstvu TIR-a i RTB-a za ravnomerniju raspodelu stimulativnog dela zarade

Izvir: Medija Centar Bor

Radi se o ravnomernijem stimulativnom nagrađivanju svih pogona TIR-a i radnika u tim pogonima. Sindikat Nezavisnost TIR-a se zalaže za nagrađivanje radnika TIR-a i za radnike koji nikad nisu dobili stimulaciju, a disciplinovano rade i savesno izvršavaju sve radne zadatatke.

Mi imamo uvid u angažovanje radnika svih pogona TIR-a, težinu , složenost i odgovornost radnih mesta i uticaj negativnih faktora na zdravlje tih radnika koji moraju da imaju i adekvatne zarade , beneficije i stimulacije. Al, isto tako adekvatne stimulacije usklađene sa svakodnevnim zadacima moraju da imaju i radnici Livnice, Bakarne žice, Energane, Transporta Radne zajednice. To znači, Topionica, Sumporna, Elektroliza imaće najveći zahvat u stimulaciji, ali nemaju stimulaciju svi radnici ovih pogona, a ostali pogoni i radnici nemaju nikakvu stimulaciju ili je dobijaju samo pojedinci.

Da li može da radi Topionca bez tih radnika, ili TIR bez Radne zajednice, a Radna zajednica bez službe finansija, pravne službe ili drugih službi?

Kada je direktor odsutan njegov zamenik preuzima rukovođenje firmom.

Da li to znači da firma može bez direktora ? Ako nisu bitni pojedini pogoni i pojedini radnici po analogiji može se i bez pojedinih direktora.

Odbor sindikata Nezavisnost TIR-a, predsednik Dragan Jankucić, dipl ing teh.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%