Šta zapravo znače „anđeoski“ brojevi?

0 0
Read Time:2 Minute, 38 Second
Najčešće to nije samo jedan broj, već oni dolaze u nizu. Obratite pažnju na etikete, račune, vreme u koje gledate na sat jer najčešće kombinacije brojeva imaju posebno značenje, a u nastavku pročitajte i koje.
Mnogi veruju da svako od nas ima anđela čuvara, neki čak i više njih. Oni pomažu da najbolje iskoristimo ovaj zemaljski život. Na tom putu šalju nam znakove u obliku bojeva – anđeoskih brojeva.
Najčešće dolaze u grupama od tri, a možete ih videti na registarskim tablicama, u telefonskim brojevima, na računima.
Ako vam je ovakvo razmišljanje blisko, ili samo želite da se zabavite, pogledajte šta znače određeni brojevi, vrlo je interesantno!

 

111

Nemojte paničiti ako primetite ovaj niz ili bilo koji drugi anđeoski broj nekoliko puta u danu, nedelji ili mesecu. Ponekad je naša energija bolje „provodljiva“, a 111 nam daje znak da je sada pravo vreme za rizike, menjanje navika, pokretanje projekata ili promenu u ljubavnoj vezi. Neka vam oči budu širom otvorene kako bi ugrabili najbolju priliku.

 

222

Ovaj sled je metafora za rast. Ako često vidite 222 nastavite da brinete za seme koje ste posadili. Drugim rečima budite istrajni u onome što radite, bilo da je vezano za vašu profesiju, vezu ili financije. Možda vam se u trenutku kada uočite ovaj znak ne čini da previše napredujete, ali svaki i najmanji napor je tu kako bi u skoroj budućnosti ubirali plodove svog rada. Ponekad se možda dvoumite oko toga da li ste na pravom putu, 222 je potvrda da tako i nastavite.

 

444

Najčešće vam se pojavljuju pred očima u teškim životnim trenucima – kada prolazite kroz prekid veze ili braka, nosite se s teškom bolešću ili ste usamljeni i pomalo depresivni. Ovaj brojčani sled je najjednostavniji znak da je anđeo čuvar blizu i pruža vam osećaj utehe. Ovi brojevi se takođe često viđaju kada na poslu ostvarite konkretan uspeh ili dok uživate na putovanju iz snova. Na taj način vam anđeli poručuju da su upleli prste u realizaciju vaših želja.

 

555

Tri petice sa sobom nose vibraciju pozitivnih promena. Takođe, što češće viđate ovaj niz, poruka je sve jasnija. Ako vas okružuje niz 555 to može da znači da prolazite kroz veliku i značajnu životnu promenu. A može biti i sam signal skore promene, kao predskazanje koje će vam pomoći da se spremite za ono što vas čeka. Ako se pitate da li je vaš smer dobar, tri petice su potvrda!

 

777

Sedam je srećan broj, a tri sedmice u nizu povezane su sa duhovnošću, pa ćete ih najčešće sretatati u životnim periodima kada vam je duhovno na prvom mestu. Anđeli ne poznaju religije i jednako komununiciraju sa svim ljudima. Ovo može biti i znak da vam je potreban određeni duhovni segment i da bi trebalo da se pozabavite sobom iznutra.

 

888

Ako često srećete ovaj sled, možete protrljati dlanove jer to znači da vam se uskoro smeši bogatstvo. 888 je i znak da će nam anđeli pomoći da sva izbilja unesemo u život, bilo da se radi o zdravlju, romantičnoj vezi ili poslu. Takođe, neka vam to bude podsetnik da širite bogatstvo, jer na kraju se uvek dobro dobrim vraća.

 

Izvor: Zadovoljna.hr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.