Solarni punjač radi kao i do sada

0 0
Read Time:1 Minute, 13 Second

Mi u Srbiji, što se naravno odnosi i na nas u Boru, smo skloni, baveći se novinarstvom iz hobija, da od svega što se desi napravimo senzaciju. Po svaku cenu. Neretko i bez odlaska na mesto događaja, bez fotografije i prave informacije šaljemo u etar brže bolje informacije kako bi bio bolji brži, i pokazali više interesovanja, nažalost – prividno. Čast izuzecima.

Jutros smo oko 6:30 obišli naše nedavno postavljeno Solarno drvo koje je „posađeno“ u saranji opštine Bor sa Mobilnom telefonijom Srbije i kompanijom Strawberry energy. „Posetili“ smo i mladice malih borića, kako smo organizatoru i obećali, koje su sami organizatori na dan puštanja u rad solarnog punjača zasadili.

Punjač nije oštećen, nedostaju dve kable za napajanje koje su uklonjene na propisan način (jedna zbog oštećenja a druga zbog kvara, verovatno u kontaktima). Osim dioda na nosaču samog solarnog tela koje od prvog dana ne rade, po rečima stražara iz Doma kulture, mi  ne vidimo tragove nikakvog vandalizma jer sve funkcioniše besprekorno.

Tekst koji je objavio portal IstMedia  smo propratili juče i objavili na nalozima društvenih mreža. Bez ikakve namere da njihov izveštaj učinimo manje važnim i neobjektivnim, jer se na fotografiji sasvim jasno vidi pokidan deo kabla jednog od konektora, objavljujemo svoje viđenje ovog incidenta ali sa nešto manje strasti i dizanja tenzija. 

Naš izveštaj ni po jednoj stavci ne rehabilituje izgrednike koji za ovakvo ponašanje moraju snositi posledice ali to je posao nadležnih institucija.

Više fotografija na našem FB Profilu>>

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%