Saopštenje Omladine Bora 2

0 0
Read Time:2 Minute, 3 Second

Na zapadu ništa novo…

Već duže vreme se na našem sajtu ništa novo ne piše. Glavni razlog je taj što se ništa novo u naselju i ne dešava. Ili se možda ipak nešto radi u Mesnoj zajednici a da mi građani o tome nismo obavešteni. U svakom slučaju, pre od prilike tri meseca jedan bager je počeo sa raščišćavanjem terena na kome po projektu treba da se gradi zgrada Mesne zajednice. Kako je počelo, tako je i stalo. Na mestu gde je bager prošao ostala je samo pustoš i đubrište. Kada će se, i dali će se krenuti sa izgradnjom niko izgleda nezna. Predsednik Mesne zajednice kaže kako su mu iz opštine rekli da nema para…

A šta je sa obećanjima Demokratske Stranke i njenih funkcionera koji žive u ovom naselju, da kada oni dođu na vlast odmah kreće izgradnja i preporod naselja. Sada im niko ne stoji na putu, ni Rankić ni Žikić (sa kojim sada žive u ljubavi). Po naselju se priča da je ćerka predsednika Mesne zajednice, koja je inače i odbornik DS-a u SO Bor dobila posao u Direkciji za izgradnju Bora. Pa se ja sada pitam, šta još treba da se desi, i šta je to što vas sprečava da konačno krenete nešto da radite gospodo?! Za ovakvu pasivnost stvarno više nema nikakvog opravdanja. Ja sam zaista ubeđen da predsednik Mesne zajednice ima iskrenu želju da što pre počne izgradnja zgrade Mesne zajednice, barem se svojevremeno dosta zalagao za to. A šta je sa ostalima koji su obećavali svoju neizmernu podršku, šta je sa Savetom MZ, šta je sa predsednikom opštine čiji roditelji žive u Boru 2, šta je sa direktorom Instituta za Bakar i funkcionerom DS koji je uradio idejni projekat za zgradu i koji je obećao početak gradnje čim “naši” dođu na vlast?

E pa NAŠI, sada vam niko ne stoji na putu, opasuljite se i krenite konačno nešto da radite. U protivnom, niti nam trebate, niti ćete imati podršku nas građana u radu i na izborima. Jer ako se što pre ne pokažu prvi rezultati vaše vlasti, imaćete velike probleme što se tiče Omladine Bora 2 i građana ovog naselja. I sami znate da ste i zaslugom naše vanstranačke borbe protiv režima SRS i Branislava Rankića vi prikupili glasove i došli na vlast. Onda vam je sigurno i poznata snaga omladine, aktivista i građana ovog naselja protiv onih koji rade suprotno od onoga što su obećavali na izborima.

Aleksandar Kulić – predsednik Omladine Bora 2

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.