Razrešeni članovi školskih odbora

0 0
Read Time:57 Second

U Opštini Bor održana je četvrta sednica komisije za kadrovska i administrativna pitanja i radne onose, kojom je predsedavao Darko Mihajlović, član privremenog organa.

Dnevni red obuhvatao je 26. tačaka koje su se odnosile na predloge razrešenja članova školskih odbora svih osnovnih i srednjih škola kao i produžnica po selima i muzičke škole u Boru. Razlog sazivanja saveta Privremenog organa o rešavanju pitanja školskih odbora bio je neodložan iz razloga što zaključno sa 31. julom ističu mandati članovima svih školskih odbora. Na ovaj način sprečeno je da škole ostanu bez organa upravljanja pred početak nove školske godine.

Po usvajanju dnevnog reda jedan od članova saveta zatražio je objašnjnje i izvinjenje od Darka Mihajlovića, člana privremenog organa, sa konstatacijom da se po treći put dešava da se kasni sa početkom rada saveta. kašnjenje od četrnaest monuta, gospodin Mihajlović je okarakterisao kao akademsko kašnjenje, koje je dozvoljeno i izjavio da se prethodnog puta svima izvinuo i zahvalio na strpljenju i razumevanju.

Primedbi više nije bilo pa se odmah pristupilo glasanju. Sve tačke dnevnog reda izglasane su sa tri glasa za i jednim uzdržanim posle čega je konstatovano da je 4 sednica završena.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.