Rankić napolje – Sosu za predsednika

0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

sosa_za _predsednika

VSSS opštine Bor će,  17. novembra, (umesto 16. novembra  po ranijem rasporedu)  u 15 časova, ordržati ponovo protest sa zahtevom za smenu opštinskog rukovodstva – izjavio je juče Dragiša Trujkić, predsednik Veća samostalnih sindikata opštine Bor.

Namera nam je bila da se ponovo okupimo, kako smo i najavili, u ponedeljak 16. novembra – kazao je Trujkić. – Međutim, tog dana se obeležava  Sveti Đorđe, opštinska slava.

Trujkić je najavio početak  prikupljanja potpisa za smenu aktuelne opštinske vlasti, koju čini koalicija SRS, DSS, Vlaška demokratska stranka Srbije i Pokret „Živim za Krajinu“.
– Od kada smo, u ponedeljak, održali protest, spisku javnih preduzeća u Boru („Toplana“, „Vodovod“ i „Direkcija za izgradnju“), kojima je blokiran račun, pridružilo se i JP „Bogovina“ – naglasio je predsednik VSSSOB. – a od četvrtka su u JKP „3. oktobar“, ( koje je zaduženo za održavanje higijene u gradu), isključeni svi telefoni.

Iako je poznato da JKP „Toplana“ ima višak zaposlenih,  Milutina Simića, koji je na dužnost v.d. direktora tog preduzeća imenovan pre tri nedelje, to nije sprečilo da od tada u radni odnos primi – sedmoro novih radnika. Toliko o tome kako se novi menadžment preduzeća zaduženog za grejanje grada (a, radijatori su i dalje više hladni nego topli) brine o sudbini firme – zaključio je svoje izlaganje  Trujkić.

sosa_za _predsednika3„… Sosu za predsednika“

Na pitanja novinara da prokomentariše jedan od transparenata na protestu „Rankić -napolje, SOSU za predsednika“ Trujkić nije imao odgovor.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

2 thoughts on “Rankić napolje – Sosu za predsednika

  1. kakav tendeciozni tekst,toga ko je pisao i onoga koji je pitao,i onoga koji je nosio.Pa zar od onolikih parola vi izabraste Sosu,najvećeg lopurad..koji je iz Basena pare iznosio u džakove i to danas čini.Ima svoju firmu u Crnoj Gori,pa preko svoje ćerke uvozi za Basen šta oće..Lopov je ostaoll i sada ga hoće za pre..kakva glupost.Ma okanite se vi[e lopova,Bor;anib probudite sae!!!

  2. Nema ništa tendeciozno u novinarskom pitanju „ko je i zašto nosio ovaj transparent“, pogotovo kad niko od organizatora ili učesnika protesta nije dao baš nikakav odgovor ili komentar.

    Na ovom blogu su svi podjednako važni ili nevažni a neozbiljno je uopšte komentarisati sa idejom da neko iz Bor-grad INFO favorizuje gospodina Spaskovskog, jer njegova profesionalna i politička karijera uprkos svemu traje isključivo zbog nesposobnosti i besciljnosti borske opozicije koja nema nameru da to jednom prestane biti.

    Mi Borani smo uvek protiv svega i svačega, znamo šta je dobro a šta ne, svi smo revolucionari i opozicionari ali samo dok smo dobro maskirani međutim nikako da sve to što znamo sprovedemo u delo, pa nam posle neko ko ima smelosti, hrabrosti i ne krije se, smeta.

    Svakako da na čelo RTB-a i samog grada Bora treba izabrati mlade, sposobne i perspektivne ljude kojih ima i koji ne treba da se bave politikom jer ona našem gradu nikad nije donela ništa. Politika na lokalnom nivou odavno nema nikakvog smisla- pogotovo na području Borskog okruga.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.