RADI I PIŠI ZA Bor GRAD INFO

0 0
Read Time:2 Minute, 43 Second

Poštovani,

svedoci smo vremena u kojem se je malo šta na internet nebu ostalo isto. Retke su web destinacije koje traju bezmalo dvadeset godina, držeći se svog izvornog načela rada, ne zauzimajuči stranu, čuvajuči nezavisnost i držeći se osnovnih postulata novinarskog zanata.

Pojava mlade žene u venčanici …

Mnogi su pokušali, i još uvek pokušavaju da nas kopiraju, kako sličnim imenom, tako i načinom rada. To se odnosi i na društvene mreže. Sa koliko uspeha su to radili i rade ocenite sami.

Bor grad je idejno vezan za borbu, da se o (tada) opštini Bor čuje i zna što više i u jednom periodu je internet zajednica u Boru bila je najjača u Srbiji i regionu. Dokaz za to su manifestacije koje su borski blogeri i internet aktivisti organizovali u proteklom periodu. Tu su naravno veliki doprinos dala Udruženja građana koja se bave internetom i promocijom društvenih mreža …

East Weekend Fest 2014 -Najava Milomir Marić

Takođe cilj svih aktivnosti je bio usmeren ka tome da Bor ponovo postane GRAD, što smo ovekovečili na našem logotipu. Naime borili smo se da se ipak ne desi da onaj ko poslednji ode, ugasi sijalicu (svetlo) i čini nam se da smo uz pomoć drugih uspeli.

Zbog svega toga urednici i osnivači pozivaju vas da učestvujete u radu našeg portala i naloga na društvenih mreža jer na mlađima Svet ostaje, a Grad BOR je i dalje u samom vrhu korisnika interneta (procentualno u odnosu na broj žitelja)

Pišite nam, javite se, šaljite vaše tekstove ili predložite nam u kom segmentu bi mogli da pružite najviše. Apelujemo da se u svojim tekstovima držite osnovnog novinarskog kodeksa, pristojnosti i argumentacije ali neizostavno i dokaza za vaše tvrdnje.

Takođe apelujemo da se u vašim autorskim tekstovima izbegava apostrofiranje podela  bilo kakve vrste, od nacionalne, verske, političke, pa sve do seksulanih i svih drugih opredeljenja, jer to ne vodi ničemu pametnom, a ukoliko autor oseća potrebu za tim, preporučujemo pristojan i birani rečnik, kako u samim tekstovima tako i u komentarima. Naravno sloboda govora je zagarantovana, pa takođe zahtevamo toleranciju za one koji drugačije misle i to iskazuju u svojim komentarima.

Objavljenim tekstovima na samoj web prezentaciji neće biti omogućeni komentari (iz više razloga) ali će na svim kanalima komentari biti poželjni. Kad se tim formira odredićemo moderatore koji će o tome voditi računa.

O svemu što smo radili mnoge javne ličnosti rekle su puno toga ALI O TOME USKORO OPŠIRNIJE

BorNET 2012 – Najava
East Weekned Fest 2012

Posle uobičajenog probnog rada i procene uredničkog tima, bićete raspoređeni na određene pozicije i naravno nagrađeni po rezultatima svog rada. Rad na portalu i kanalima društvenih mreža ne zahteva previše vremena niti kontinuitet. Pišite i šaljite kad imate šta da kažete. Kvalitet će biti pri nagrađivanju ispred kvantiteta.

Vaši tekstovi, prilozi, video zapisi i drugo, biće veoma dobro propraćeni kod ogromne publike naših pratilaca kako u regionu ali i dijaspori, jer imamo ogromnu armiju pratilaca i ljudi koji dan počinju pregledom naših kanala i samog veb sajta.

Za početak pišite nam, informišite se o svemu ili se prijavite posredstvom kanala društvenih mreža ili na mejl boropen@gmail.com

Fejsbuk

Twitter

Instagram

DOBRODOŠLI

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.