Održan BorNET 2012

0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

Ovogodišnji BorNET održan je 15. novembra u Narodnoj biblioteci Bor a drugog dana 16. novembrq na Borskom jezeru u renoviranom Hotelu „Jezero“.

Odličan prijem osoblja, vrahunska usluga uz puno tolerancije tima kojim rukovodi direktorica Danijela Nikolić pomogli su nam da realizujemo manifestaciju u ovom teškom trenutku. Video zapisi prvog dana još nisu postavljeni zbog obimnog materijala koji treba prilagoditi podizanju na neki od kanala i na tome trenutno radimo. Još jednom zahvaljujemo svim sponzorima koji su ovu manifestaciju omogućili uz poziv na dalju saradnju o čemu ćemo već u januaru uraditi predugovore.

Na ovogodišnjem BorNET -u između ostalih učestvovali su William Infante stalni koordinator Ujedinjenih nacija za Srbiju, Zoran Stanojević, urednik emisiju Oko Magazin na RTS-u, Dubravka Markovič   radio i tv voditelj, Branislav Lečić, glumac, Igor Onič, direktor produkcije CineFEST-a, direktor biciklističke trke „Kroz Srbiju“ Ljubomir Živanocić, Maša Mišić iz kancelarije za dijasporu, i mnogi drugi.

Fototografije;

prvi dan: 15. novembar: >>
drugi dan:16. novembar: >>
drugi dan uveče: >>

Treći dan u kojem je predviđen obilazak okoline i RTB Bor a za koji od gostiju iz hotela bilo prijavljeno 12 osoba i 16 je trebalo da se pridruži u gradu po evidenciji organizatora, nije održan iz tehničkih razloga o čemu ćemo zvanično razgovarati sa našim generalnim sponzorom RTB Bor i dokumentovano razrešiti sve nesporazume ako ih još uvek ima.

Sve video zapise, prilagođene web-u,  panel diskusija sa skupa BorNET 2012 možete pogledati na FB stranici Udruženja istok ili na Video kanalu Bor-grad INFO  kratki novinarski prilog iz ugla urednbika emisije OKO Magazin  u prilogu   od 20. novembra  a koja će kompletno biti i podignuta na stranici Radio televizije Srbije u kategoriji Emisije / OKO …

Pozdrav do maja kada organizujeno treći po redu East Weekend Fest.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%