Privremeno veće bez rezultata

0 0
Read Time:31 Second

Predstavnici Pokreta „Živim za krajinu“ održali su takođe danas konfernsiju za novinare. Potezi Privremenog organa opštine Bor su naznačeni kao očigledni propusti jer umesto usvajanja budžeta su se očigledno bavili kadrovskim i nekim drugim pitanjima. Bilo bi bolje, rečeno je da se popravljaju trotoari i kolovozi i da su usvojili cenovnike usluga Ustanove Sportski centar kako bi građani mogli koristiti kapacitete ove Ustanove.

Saša Jonović direktor Ustanove u ostavci rekao je da potpisivanjem ugovora o reklamiranju na TV Zaječar nije prekoračio svoja ovlašćenja i kako ga je on sklopio, tako će njegov naslednik to lako raskinuti i potpisati ugovor sa jednom od lokalnih televizija.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

5 thoughts on “Privremeno veće bez rezultata

 1. Ja mislim da vi novinari ne objavljujete celu konferenciju za štampu, već samo ono što se vama dopada. Ja sam u potpunosti uverena da gospoda iz PŽK-a nisu zaboravila da na konferenciji spomenu teretanu Sportskog centra koja je netragom nestala, te neki tamo džip, pa traktor, sva pokretna imovina restorana „Medalje“, pa… Sigurno imaju i plan kako će da finansiraju zarade 152 radnika, ali im vi novinari niste dozvolili da to kažu.
  Garant su naveli kako budžetskom inspektoru nisu dozvolili pristup dokumentaciji i nisu joj dozvolili da obavi svoj posao, tj. pronađe nepravilnosti u finansijskom poslovanju Sportskog centra. Znam da su rekli kako bivši direkto, a sadašnji likvidacioni upravnik i aktuelni v. d. direktora nisu po zakonu sproveli primopredaju prilikom stupanja novog rukovodioca na dužnost, ali vi niste smatrali da je to važno.
  Ako se varam i ako vi novinari ništa niste skrivili, onda sam veoma zabrinuta za duševno zdravlje ovih sa konferencije, jer ispada da boluju od nekog retkog oblika amnezije, a i manije gonjenja i još nekih problema koji zahtevaju hitno lečenje, a možda i hospitalizaciju.
  Tužno, zaista.

 2. Nema na čemu. Uvek sam vam na raspolaganju, znate da pratim sve što se dešava.
  Samo, ja sam bila ironična što se konferencije za štampu tiče, a ne što se tiče vas novinara, tako da ne vidim razloga za ironiju „urednika“, koji bi mogao da se potpiše, kao što sam i ja.
  Em komentari na ovom sajtu čekaju „odobrenje“, em su tekstovi nepotpisani, pa još i neko iz redakcije komentariše nepotpisan.
  Jesam li nešto rekla što nije istina? Čime sam zaslužila ovaj neduhoviti komentar?
  Ili neko ko se potpisuje kao „urednik“ ne razume šta je ironija.
  Osim toga, malo primene važećeg pravopisa i gramatike ne bi bilo naodmet. Nije dovoljno samo napisati tekst.
  Da sam ja „dopisnica“ ovoga sajta, moji bi tekstovi bili ipak malo pismeniji.
  Ako se ja pitam, nema veze što je u muškom rodu, ja bih radije da budem vaš dopisnik, a ne dopisnica. Dopisnicu smo nekada slali poštom kad smo igrali neke nagradne igre.
  Ako mi ne prođe ovaj komentar, tužiću „urednika“ Borskom. 🙂
  I pre neki dan sam napisala komentar na tekst o konferenciji za štampu na kojoj je Saša Jonović „podneo ostavku“. Taj komentar čekao je nekoliko dana da bude odobren.
  Volela bih da znam čemu ta „cenzura“.
  Ako hoćete komentare, onda treba da budete spremni i na to da ponekad pročitate i nešto što vam se ne dopada.
  Ako nećete komentare – lepo ih ukinite i nema sekiracije.

 3. @AnaJ nemoj da se ljutiš. Šalio sam se i nisam ništa liše mislio. Uglavnom se slažem sa tobom, znam nepismen sam ponekad i ne pazim pa bude grešaka, kako slovnih tako i gramatičkih ali obećavam da ću se popraviti – 🙂 evo i komentare sam otvorio.

  „Urednik“ nije ništa kriv ovaj put- naprotiv. Ponekad me kritikuje slično tebi ali uglavnom smo se na odobravanju komentara koristili ovim nick-om i sada sam ja bio taj- da znaš.

  U vezi onog komentara koji je čekao na odobrenje, želim da znaš da sam nedavno selio domene i sajtove na svoj server, da je trajalo nekoliko dana i da sam imao puno obeveza oko toga jer sam imao problema sa prebacivanjem bazi podataka. Dobro znaš da se ovde nikad ništa nije cenzurisalo, da ovde svi mogu da kažu pta imaju i da smo od početka izlazili u susret svima po bilo kom pitanu,

  Pozdrav

 4. Ne ljutim se, bre. 🙂
  Nema razloga.
  Ipak, mislim da nisi ti ovo pisao. 🙂
  Daleko od toga da si nepismen.

  Moj prvi komentar je samo šala na temu „konferencija za štampu“ na kojoj se novinarima prezentuju efemerne stvari, zamagljuje istina i pričaju gluposti, a namerno (naravno) se prećutkuje ono što je bitno, neverovatni lopovluci i ogromna šteta pričinjena građanima koji sve to finansiraju i samoj opštini Bor.
  Rad javnih ustanova je JAVAN, to svi moraju da znaju i rezultati tog (ne)rada moraju biti dostupni javnosti. Suprotno tome, u Sportskom centru čak imaju tu „moć“ da ne dozvole opštinskom budžetskom inspektoru da radi svoj posao i da utvrdi ispravnost finansijskog poslovanja ustanove čiji je osnivač opština. To je nezabeležena drskost.
  I – nikom ništa.
  Čuo si šta je rekla javni pravobranilac. Da nije tužno i tragično, bilo bi smešno. Nisam mogla da verujem sopstvenim ušima. Nije uopšte čudno što su pojedini direktori javnih preduzeća i ustanova radili sve što im se prohtelo, kada u samoj Opštinskoj upravi ima onih koji bi da budu na položaju i da primaju platu, ali ne bi da se baš mnogo mešaju u svoj posao i zameraju.
  Iz sveg onog polusatnog izlaganja opštinskog javnog pravobranioca, ja sam shvatila da je njen posao da štiti imovinu opštine Bor. Sajajno ju je zaštitila.
  Ima još mnogo primera kako su „veliki“ pravnici Opštinske uprave (čast izuzecima – pravim raritetima) direktno svojim neznanjem i nedelovanjem pravili štetu javnim ustanovama i preduzećima.
  Dokle će ti ljudi ostati na svojim radnim mestima – nije poznato.
  Ali, blesav je onaj direktor (kako je bilo reči) koji njih pita za savet.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.