Nebojša Jovanović povodom godišnjice rada Hotela „Albo“ u Boru

Godišnjica proslave rada hotela „Albo“ u Boru bila je svečana i veoma posećena. Tim povodom razgovarali smo sa vlasnikom hotela. Gospodin  Nebojša Jovanović  je našao par minuta i odgovorio na nekoliko pitanja za Bor-grad INFO.

Bor-grad INFO: Da li ste pre godinu dana, kada ste zvanično počeli sa radom, očekivali ovako veliki uspeh i posećenost,  ipak u relatvno kratkom vremenskom periodu?

Nebojša Jovanović: Da budem iskren, nisam. Nisam očekivao tako nešto ali, u principu sam zadovoljan a uvek može i nešto bolje i uvek ima prostora za to ali zadovoljan sam … za sada.

Bor-grad INFO: Da li su vaši korisnici usluga borani ili su to pre svega gosti sa strane?

Nebojša Jovanović: Uglavnom su to ljudi sa strane. Imamo i dosta gostiju iz inostranstva ali ni sam nisam očekivao da će to tako ići i i da će toliko stranaca posetiti Bor i nas hotel.

Bor-grad INFO: U sklopu hotela nudite dodatne sadržaje kao što je jakuzi salon, sauna, trim kabinet, pa nas interesuje koliko se ti sadržaji koriste?

Nebojša Jovanović: Mogu vam reći da su svi sadržaji hotela podjednako zastupljeni i korišteni. Tu moram pomenuti dve konferencijske sale, jednu manju na samom ulazu i jednu pogodniju za održavanje seminara, i većih skupova sa kompletnom opremom za to. One su takođe dosta iskorišćene pored saune, jakuzi salona i trim kabineta a to su sadržaji koji se podrazumevaju kada se radi o jednom hotelu sa tri zvezdice a ja se  nadam se da će hotel uskoro dobiti i četvrtu zvezdicu.

Bor-grad INFO: Imate li u planu otvaranje ovakvog ili sličnog objekta na nekoj drugoj lokaciji?

Nebojša Jovanović: Za sada ne. Možda u nekoj budućnosti ali za sada sigurno – ne.

Bor-grad INFO: Ipak na kraju vratimo se malo u prošlost. Recite nam kako ste se odlučili na ovakav korak jer je hotelijerski posao veoma zahtevan, naporan i dosta odgovoran, pogotovo u Boru gde je ovako nešto zaista bilo preko potrebno.

Nebojša Jovanović: Ja sam tu potrebu grada uvideo jer je gradu nedostajao objekat ovakvog nivoa i mislim da je to bio pravi potez  a to mogu zaključiti i iz kritika i komentara za ovih godinu dana. Da, to je bio dobar poslovni potez.

Iskoristimo još jednom priliku i podsetimo da je Udruženje ISTOK u organizaciji jedne od prvih svojih manifestacija pod nazivom East Weekend Fest u Hotelu „Albo“ našla veoma dobrog saradnika i sponzora pa će  7 i 8 maja naredne godine ovaj prelepi hotel biti prepun gostiju iz regiona , na manifestaciji posvećenoj korisnicima interneta i modernih tehnologija a bićemo u prilici da vidimo mnoge poznate ličnosti iz sveta politike, estrade ali i stučnjaka na polju marketinka, PR službi, a za detaljnije informacije preporučujemo vam web prezentaciju koja se nalazi na www.eastweekendfest.com

Hotel „Albo“ Bor from EastWeekendFest on Vimeo.

Pogledajte još Više od autora

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.