Krvna grupa oslikava temperament kod žena

0 0
Read Time:2 Minute, 45 Second
Već više od 25 vekova, ljudi se bave pronalaženjem odgovora o ženskom temperamentu. Ovo interesovanje prvenstveno je povezano sa očiglednošću individualnih razlika među ljudima.
Kada je reč o temperamentu, često se podrazumeva red psiholoških karakteristika: dubina i stabilnost emocija, energičnost dejstava i individualne osobine ponašanja. Postoji mnoštvo pristupa i metoda rešavanja ovog pitanja. Japanci i Korejci se, recimo, pridržavaju teorije koja povezuje osobine temperamenta sa krvnom grupom čoveka.
A koja je tvoja krvna grupa? Nemoj da se iznenadiš ako se tvoja, dole-navedena karakteristika, ispostavi veoma preciznom. Uzgred, u Japanu se i dan-danas, prilikom zapošljavanja, uzima u obzir krvna grupa.
Foto: Ilustacija

 

Nulta krvna grupa

Žene ove krvne grupe su poprilično egoistične. U odnosima sa muškarcima veoma su ljubomorne i strastvene. Dominantne i jake ličnosti. Ove predstavnice lepšeg pola pokušavaju u svemu kontrolisati svoje izabranike, tako da će muškarcu, koji će pokušati da je prevari, to biti teško ostvarivo.
Ove žene prema mirnim i slabim partnerima brzo postaju ravnodušne. Vredi napomenuti da među uspešnim, poslovnim ženama, i poznatim ličnostima dominiraju baš žene sa ovom krvnom grupom.
Od svojih muškaraca očekuju sreću, zadovoljstvo i nežnost. Kao supruge vladaju iz pozadine, i često aktivno učestvuju u izgradnji karijere svog supruga. Kao majke, prema deci se postavljaju drugarski, a sopstvene ambicije ostvaruju preko supruga i dece.

 

A krvna grupa

Ova krvna grupa karakteriše žene koje odlikuju strpljenje i smirenost. Veoma često o njima vlada mišljenje da su nesebične, druželjubive i veoma disciplinovane. Pre svega, ove žene cene urednost i komfor. Uvek teže ka beskonfliktnom rešavanju problema.
Ali, pri svemu tome, nosioci ove krvne grupe veoma su tvrdoglave i ponekad razdražljive. Često sebe doživljavaju kao potčinjene. U ljubavnim odnosima veoma su stidljive.
Poštuju partnera i njegove kvalitete. Međutim, zbog emotivne i osetljive prirode, otkriće svoja osećanja tek kada su potpuno sigurne da neće biti izigrane i povređene. Kao supruge su idealne! Žena krvne grupe A je majka koja svoju decu kontroliše i podržava, ali i zahteva mnogo od njih.

 

B krvna grupa

Ove žene se odlikuju fleksibilnošću karaktera: one odlično podnose usamljenost, ali u velikom kolektivu se osećaju kao riba u vodi. Za razliku od prve dve krvne grupe, one ne vole ni da budu vođe, ni da budu potčinjene. Ali, umeju veoma dobro izvući korist iz različitih situacija, čuvajući pri tome svoju nezavisnost.
Takve žene se odlično snalaze u društvu. Vole da flertuju. Ne treba biti iznenađen činjenicom da imaju mnogo prijatelja suprotnog pola.
U ljubavi očekuju nežnost i zadovoljstva, sreću i vernost, kao i stalnu pažnju svojih izabranika. U partnerskim odnosima deluju pomalo zahtevno i nedodirljivo i s toga se teže odlučuju za brak. Inače, kada se udaju i postanu majke, vrlo su odane i posvećene porodici, piše ženski magazin.

 

AB krvna grupa

Predstavnice ove krvne grupe veoma su osećajne i uravnotežene. Veoma su taktične, pristojne i poštene. Pri tome, ove dame veoma teško donose bilo kakve odluke: bukvalno ih razdiru sumnje i unutrašnji sukobi. Takve žene često su voljene. U ljubavnim odnosima one su veoma iskrene.
One obožavaju muškarce avanturističkog duha, međutim, uživaju u ljubavi samo dok im dozvole da ostanu mistične. Kao majke vrlo su popustljive prema deci, blage su, i nisu zahtevne. Uspešno nalaze meru koliko mogu da budu drugari svojoj deci.

 

Izvor: Alo

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.