Kabare-predstava „Brak ustvari ljubav“

Ustanova ,,Centar za kulturu opštine Bor” organizuje kabare – predstavu ,,Brak ustvari ljubav“, 20. decembra u sali muzičke škole sa početkom u 19 časova.

O predstavi

Predstava “Brak ustvari ljubav”, nastala je na temelju kabarea “Kako razumeti Srbe”, koji se još uvek sa uspehom izvodi na sceni Pozorišta na Terazijama i koji je doživeo 120 izvođenja.
Ova pozorišno-kabaretska predstava se bavi ljubavno-bračnim životom jednog para, uzletima i nizbrdicama bračnog života, uz ideju da ništa nije teško i nemoguće ako postoji prava ljubav i ako se na brak gleda kao na tim, ekipu koja sve postiže oslanjajući se na saigrača. U ovim smutnim vremenima, gde se sve više brakova raspada, ovo je podrška toj prirodnoj i lepoj instituciji – braku.

Predstava je filovana mnoštvom živo otpevanih muzičkih numera, koji su vešto involvirani u radnju, pa se na momente može osetiti prava koncertna atmosvera. Takođe, trudili smo se da, pored muzike bude i finog, elegantnog humora. Lišena je  bilo kakve politike, psovki i diletantskog podilaženja publici.
Tekst, režija i scenografiju potpisuje Vladan Savić.

Igraju:

– Vladan Savić
– Kristina Savić
Kostimi: Snežana Šimić
Koreografija: Snežana Vesković
Izbor muzike: Kristina Savić

Informacije na telefon: 030/ 458- 546,
030/ 424- 546, 064/861-97-48 od 8 do 14 sati
Cena ulaznice je 300,00 dinar

Pogledajte još Više od autora

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.