Dobio glasove iz Norveške i Kanade

0 0
Read Time:2 Minute, 42 Second

Bor, 26.02.2009. IZVOR: ALO, Autor:Melanija Stoin

Otac dvoje odrasle dece, već pet godina srećno zaljubljen u Deanu, novinarku lokalnog lista „Borski problem“, Goran Kecić (41) vodi skladan život ispunjen prijateljstvima i ljubavlju. Posao u obližnjem kafiću smatra privilegijom jer, kako kaže, to je više druženje nego rad.
– Gazda mi je više prijatelj nego gazda, a mušterije poznanici i prijatelji sa kojima se, kada svrate, uvek rado ispričam – kaže Goran dočekujući nas u svom stanu u kojem živi sa majkom Jovankom i ocem Miodragom, koji nas je sačekao sa suzama u očima.
– Ćale je emotivac, sad se sklanja da ne biste videli suze. Srećan je zbog mene – objašnjava nam Goran, dok mama Jovanka ne može da skloni osmeh sa lica.
– Još ne mogu da verujem da je moj Goran to osvojio – kaže ona uzbuđeno.

Put do Goranovog stana nam je pokazao sedamnaestogodišnji Aleksandar. Uz veliko čuđenje, shvatili smo da je on Goranov sin. Ipak, iznenađenje je bilo veće kada nas je dočekala i devetnaestogodišnja ćerka Katarina.
– To su mi deca iz prvog braka, bio sam dosta mlad kad sam ih dobio – kaže Goran, uz osmeh pokazujući kako prema njima ima drugarski stav, bez insistiranja na autoritetu.
– Žive sa majkom, ali su svakog dana i kod mene – objašnjava nam on. Oni kažu da im se tata sviđa takav kakav je, ali da, ako želi da se menja, nemaju ništa protiv.
– Drago mi je što će srediti zube jer ga to najviše muči – kaže ćerka Katarina.
Goran kaže da je uz pomoć porodice, devojke i prijatelja lako došao do nagrade.
– Svi su se angažovali. Čak su prijatelji iz kafića javljali svojoj rodbini u inostranstvu da glasaju za mene, pa sam tako dobio mnogo glasova iz Norveške, Kanade, Francuske. Sin je preko interneta angažovao svoje drugare, a ćerka je bila aktivna putem SMS-a. Najveća podrška mi je bila devojka Deana – priseća se Goran.
Deana, u koju je zaljubljen već pet godina, kaže da na svom dečku ništa ne bi menjala.
– Znam koliko je njemu stalo da uradi tu promenu. Najviše mi je drago što će srediti zube jer ga to najviše muči, a nemamo mogućnost da to sami sebi priuštimo – kaže Deana.
Goran je zube lomio nekoliko puta kad je bio mali.
– Bio sam nestašan, trčao, padao i uvek su stradali zubi. Sređivao sam ih , ali kada se jednom načnu, posle stradaju sve više – objašnjava nam on.
Osim zuba i liposukcije, Goran ima želju i da rekonstruiše levi testis, koji mu je stradao zbog zauški koje je kao dečak preležao. O ovom problemu on priča slobodno, bez ikakvih kompleksa.
– Imao sam zauške kada sam išao u sedmi razred. Spustile su se i stradao je testis. Zakržljao je, sada je veličine lešnika. Mnogi su se pitali zašto sam to naveo u prijavi za transformaciju, neki su čak rekli: „Tebi će umesto: ‘Nasmej se!’ reći: ‘Skini gaće!’“ – priča nam Goran.

Grandiozna torta
Osim širokog osmeha, Goranova majka nas je dočekala sa ogromnom tortom, na kojoj je precizno bio oslikan logo „Grandiozne Alo! transformacije“.
– To je pravila komšinica od koje uvek poručujemo torte za rođendane i slavlja. Htela je da cela bude u obliku loga, ali joj se ne bi lepo uklapala zbog okrugle tacne, pa ju je napravila ovako – objašnjava nam mama Jovanka.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.