AKTIVIRAN SMS BROJ7300 ZA PODRŠKU UGROŽENIMA U BORBI PROTIV KORONE

#OstaniKodKuce i doniraj na 7300 ili na portalu donacije.rs 

IZVOR: DANAS ONLINE

Zahvaljujući organizaciji Catalyst Balkans, građani od danas mogu podržati borbu protiv posledica korona virusa slanjem SMS poruke na 7300, po ceni od 200 dinara sa PDV-om. Pored toga, Catalyst je formirao i platformu covid19.donacije.rs kako bi građani mogli da daju svoj doprinos i onlajn donacijom. 

„Ova borba zavisi od svakog od nas i zato smo želeli da omogućimo svima da budu njen deo. Pozivamo sve građane da ostanu kod kuće, a da telefon iskoriste kako bi poslali SMS na 7300 ili na platformi covid19.donacije.rs odaberu projekat koji bi podržali“, izjavio je Miloš Janković iz Catalyst-a.

Preko platforme covid19.donacije.rs građani su za samo nekoliko dana donirali milion i po dinara za podršku socijalno ugroženima, beskućnicima, kao i za izradu maski za medicinske radnike.

#OstaniKodKuce i doniraj na 7300 ili na portalu donacije.rs 

Zahvaljujući toj pomoći, neprofitne organizacije su proizvele 12.500 zaštitnih maski koje dele u preko 15 gradova Srbije, pružile pomoć u hrani i higijenskim sredstvima za 43 socijalno ugrožene osobe i samohrane majke, pripremile pakete za beskućnike i korisnike Narodne kuhinje i pomogle Odeljenju za pedijatriju KBC Zvezdara u snabdevanju hranom.

Sve informacije o akcijama, prikupljenim sredstvima i načinu na koji se troše, dostupne su na  covid19.donacije.rs.

80%
Awesome
  • Design
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.