Саопштења Полицијске управе Бор

0 0
Read Time:53 Second

1. Борска полиција је 28. августа ове године лишила слободе и одредила меру Полицијског задржавања до 48 сати, Рамизу А.- М. (1979.) из Бора, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело Неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Осумњичени је истог дана, приликом полицијског прегледа из џепа панталона и из кесе коју је носио са собом извадио зелену супстанцу налик на опојну дрогу Марихуану, укупне тежине око 70 грама.

 

2. Полиција је 5. септембра ове године, приликом обиласка терена на подручју Полицијске управе Бор, пронашла место на коме је засађено око 9 (девет) стабљика биљке зелене боје, налик на опојну дрогу Марихуану, где су затекли и Јанеса Н. (1979.) из Бора, који је наведену биљку брао. Након извршених мерења, утврђено је да је пронађено укупно око 2,5 килограма наведене биљке.

Јанес је лишен слободе и одређена му је мера полицијског задржавања до 48 сати, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело Неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.
Бор, 06. септембар 2012.

Портпарол ПУ Бор
Самостални полицијски инспектор,
Аница Ђурић

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%