Zorana Mihajlović: „Opština Bor nije samo RTB“

0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second
Vlada Srbije i JP „Putevi Srbije“ u prethodne tri godine uložili oko 500 miliona dinara u putnu infrastrukturu u borskoj opštini.
Potpredsednica Vlade, koja je boravila u Boru razgovarala i sa predstavnicima lokalnih samouprava iz Borskog okruga, rekla je da je u putnu infrastrukturu u celom okrugu u prethodne tri godine uloženo 1,5 milijardi dinara, a još 500 miliona planirano je u 2018. godini.

Bor primer za druge opštine u Srbiji po sprovođenju ozakonjenja i ulaganju u puteve, istakla je prof. dr Zorana Mihajlović, i dodala da je Bor opština za primer celoj Srbiju po sprovođenju ozakonjenja, izdavanju građevinskih dozvola, primeni Zakona o stanovanju i održavanju zgrada, kao i ulaganjima u održavanje putne i železničke infrastrukture.

Predsednik opštine Bor Aleksandar Milikić rekao je da je na sastanku razgovarano o projektima čiji je cilj podizanje nivoa kvaliteta života u Boru, planovima za naredni period i sprovođenju zakona iz resora Ministarstva.

 

Mihajlovićeva je posetu Boru započela obilaskom deonice Brestovačka Banja-Brestovac duge 3,2 kilometra, u čiju je rekonstrukciju uloženo 39 miliona dinara.

„Opština Bor nije samo RTB Bor, postoje i drugi potencijali, posebno turistički, jer je ovo možda najlepši deo Srbije. Zbog toga ćemo nastaviti da ulažemo u putnu infrastrukturu, i država i lokalna samouprava, jer je to važno zbog turizma, novih investicija i razvoja“, rekla je Mihajlovićeva.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.