Večeras humanitarna utakmica

Povodom humanitarne utakmice koja će večeras biti odigrana u Ustanovi Sportstki Centar „Bor“ , danas je u opštini Bor  održana konferencija za novinare.

Konferenciji su prisustvovali predsednik Opštine Bor Živorad Petrović sa saradnicima, gospodin Ljupko Petrović i organizator utakmice Nenad Erceg.

Jedan od najtrofejnijioh selektora Ljupko Petrović izrazio je veliko zadovoljstvo boravkom u Boru, gradu u kome velika imena fudbala imaju priliku da se odazovu ovakvoj humanitarnoj akciji, koja je 5. po redu u Srbiji.

„Srećan sam što sam pozvan da dođem u Bor, grad nekadašnjeg fudbalskog prvoligaša koji se rame uz rame nosio sa Zvezdom i Partizanom. Još više sam zadovljan što je reč o humanitarnoj utkamici. Doći će i Dragiša Binić, Vučićević, estradnu će predvoditi Radiša Urošević. Biće tu još znanih fudbalskih imena. Trebalo je da na klupi sedim sa Tumbakovićem ali on kao selektor ima neke neplanirane obaveze u Crnoj Gori. Posebno sam radostan što ću se susresti sa nekadašnjim velikim imenima našeg fudbala, Boranima, Ištvanom Šorbanom i Sašom Petkovićem“rekao je Ljupko Petrović.

U razgovoru sa gostima predsednik Opštine Petrović je izrazio želju da se pomogne fudbalskom klubu Bor, a jedna od ideja je da se u budućnosti organizuje dečji fudbalski kamp gde bi u radu kampa učestvovao Ljupko Petrović kao trener.

„Predsednik opštine je prepoznao ideju i značaj ove humanitarne fudbalske utakmice. Ovo je ujedno populacija sporta i prezentovanje grada na jedan, human način“ – izjavio je Nenad Erceg organizator humanitarne fudbalske utakmice i zahvalio se pokroviteljima Opštini Bor, RTB Bor i medijskom pokrovitelju RTV Bor.

Utakmica za pomoć Miri Kuzmanović, majci poginulog vojnika iz Bora na ratištu u BiH 1992. godine počinje večeras u 18 i 30 sati u dvorani Sportskog centra u Boru.

Pogledajte još Više od autora

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.