Vatrogasci spasili bolesnu bebu iz snežne oluje!

0 0
Read Time:55 Second

Vatrogasci iz Kladova su uspeli da spasu osmomesečnu bebu (M.N. )iz zaseoka Alun, koji se nalazi desetak kilometara u brdima Miroča.

Kako se navodi, beba je dobila visoku temperaturu, a kako vremenski uslovi nisu dozvolili da beba bude prebačena u bolnicu, morali su da reaguju spasioci, a odmah je alarmiran i u spasavanje uključen Štab za vanredne situacije opštine Kladovo.

Akciju je vodio Radisav Čučulanović, komandant Štaba za vanredne situacije i predsednik opštine Kladovo, kao i Saša Nikolić, opštinski menadžer.

Naime, osmomesečna beba iz zaseoka Alun, koji se nalazi desetak kilometara u brdima Miroča, dobila je visoku temperaturu. Kako vremenski uslovi nisu dozvolili da beba redovnim putem bude prevežena u bolnicu, morali su da reaguju vatrogasci-spasioci, a odmah je i alarmiran i u spašavanje uključen i štab za vanredne situacije opštine Kladovo.

Prema rečima pedijatra, beba se oporavlja u kladovskoj bolnici i njeno zdravstveno stanje je stabilno.

Foto: Istočne vesti

Večeras su majku Mariju Mihajlović, na odeljenju pedijatrije kladovske bolnice obišli Radisav Čučulanović – predsednik opštine i Saša Nikolić – opštinski mendžer.

Izvor: Istočne vesti

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%