Deo Brezonika od Bora ka Velikom Krivelju, već tri dana su odsečeni od sveta.

0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Zbog smetova koji na nekim mestima prelaze i dva metra, oko pedeset porodica iz dela naselja “Brezonik” na putu od Bora ka Velikom Krivelju, već tri dana su odsečeni od sveta.

I pored brojnih poziva meštana ka Mesnoj zajednici da se put očisti za saobraćaj, rezultata nije bilo.

“Zbog neprohodnog puta, majku, koja boluje od kancera, nismo mogli da odvedemo kod lekara”, kaže za IST Media Nebojša Radivojević, u čijoj porodici je i dvadesetomesečno dete.

On kaže da je juče bilo obećanja da će utovarivač iz Krivelja po završenom poslu čišćenja puta u tom selu započeti uklanjanje smetova i u Brezoniku, ali da su uzalud čekali.

Direktor JKP “3. oktobar” Dalibor Orsovanović, kaže da je u stalnom kontaktu sa odgovornima u Mesnoj zajednici “Brezonik”, ali da ga sa te strane uveravaju da zbog snažnog vetra koji iznova nanosi sneg, čišćenje nema nikakvog efekta.

“Reč je o lokacijama koje su izložene jakom vetru, pa je čišćenje uzaludno. U toku jučerašnjeg dana smo probili put ka Gornjanu, ali je nakon samo pola sata put ponovo bio zavejan”, kaže Orsovanović.

On uverava da će mehanizacija krenuti ka Brezoniku već u toku dana i da će učiniti sve napore da se put učini prohodnim.

Izvor: IstMEDIA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Share Button

Pogledajte još Više od autora

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%